-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palanga siūlo pagauti vėją – vaikams dovanoja muilo burbulų pramogas

Palanga mažuosius kurorto gyventojus, jų tėvus bei visus svečius vėl kviečia pasidžiaugti spalvingomis muilo burbulų pramogomis, pavadintomis „Vėjo gaudymo valanda“. Tai – užsiėmimas vaikus auginančioms šeimoms, norinčioms laisvalaikį su mažaisiais praleisti aktyviai ir įdomiai.
Burbuliatoriaus akimirkos Kaune
Burbuliatorių šventės populiarios visoje Lietuvoje. Kiekvieną šeštadienį pūsti muilo burbulų vaikai bus kviečiami į Palangą / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Visą vasarą šeštadieniais savanoriai jaunuoliai vaikų lauks centrinėje miesto aikštėje bei Palangos pasakų parke nuo 11 val. iki 13 val. „Atsinešti mažiesiems nieko nereikia – viskuo pasirūpins organizatoriai. Vaikams belieka pasipuošti šypsena, o jei mažylis nebus nusiteikęs linksmintis – ne bėda, kadangi mes tikrai padovanosime gerą nuotaiką kiekvienam, prisijungusiems prie vėjo gaudymo valandos“, – sakė Palangos miesto savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorė Laura Grendienė. Tėvai taip pat kviečiami prisijungti, kartu su mažaisiais išmokti pagauti vėją.

„Vėjo gaudymo valanda“ – Palangos miesto dovana mažiesiems. „Pirmą kartą tokias atrakcijas, vykusias centrinėje miesto aikštėje, vaikams pasiūlėme praėjusią vasarą, ir ši idėja pasiteisino – sulaukėme labai didelio

pasisekimo, tėvų ir vaikų dėmesio. Pastebėjome, kad į kas savaitę vykstančias „Vėjo gaudymo valandas“ ateina ne tik vis nauji mažyliai – sulaukdavome ir nuolatinių pramogautojų. Todėl šiemet ne tik didiname vietų, kuriuose bus rengiamos „Vėjo gaudymo valandos“, skaičių, bet ir plečiame vaikams skirtų atrakcijų įvairovę – Pasakų parke mažųjų lauks ne tik muilo burbulų pūtimo pramoga, bet ir galimybė piešti kreidelėmis bei spalvoti piešinukus“, – sakė vienas iš šios pramogos organizatorių Tautvydas Lubys.

Ne atsitiktinai pramogas vaikams apsispręsta pasiūlyti ne tik centrinėje miesto aikštėje, bet naujoje viešojoje erdvėje – mažiau nei prieš metus įrengtame Palangos pasakų parke. Pasak L. Grendienės, ši vieta pasirinkta ne tik dėl vaikams draugiškos erdvės, tinkamos infrastruktūros, bet ir siekiant paskatinti mažuosius domėtis lietuviškomis pasakomis, o jų tėvus – rasti laiko savo mažyliams paskaityti knygas.

Paklaustas, kodėl vaikams skirtoms atrakcijoms buvo pasirinkti būtent muilo burbulai, T. Lubys pabrėžė, jog tai – pati geriausia pramoga vaikystėje, kadangi į ją įsitraukti norintiems mažyliams nereikia turėti jokių žaislų ar kitų daiktų. „Muilo burbulai – spalvoti, lengvi, tai – tarsi vasaros simbolis, ypač jei mažiesiems pramogautojams ar jų tėvams nereikia niekuo pasirūpinti iš anksto. Kas vaikams gali būti smagiau nei ateiti į muilo burbulų pilną erdvę, kurioje visi stengiasi išpūsti kuo didesnį burbulą ir nusifotografuoti tokiame įspūdingame fone“, – sakė T. Lubys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius