-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigytės metamorfozės: kas ją pavertė nuotaka? (nuotraukos)

Vestuvinėmis nuotaikomis trečiadienio vakarą „Vilniaus vartų“ restorane „Avenue“ susirinkusius svečius bandė užkrėsti tarptautinis vizažo meistras, kosmetikos produktų ir mados tendencijų kūrėjas Ollesas Johanssonas. Jis pristatė vestuvinių makiažų kolekciją, pavadintą „Aš sutinku“, o vėliau, stebint visų smalsioms akims, žavia nuotaka pavertė grupės „69 danguje“ narę Nijolę Pareigytę.
Nijolė Pareigytė virto nuotaka
Nijolė Pareigytė virto nuotaka. / Oksanos Školnajos montažas

Vestuvinis tortas, puošniai serviruoti stalai, šampanas ir iš limuzino viena po kitos lipančios nuotakos praeiviams galėjo priminti masines vestuves. Jaunamarčių viziją pristatęs svečias iš užsienio su įkvėpimu komentavo kiekvieną savo darbą – nuo subtilios, elegantiškos iki ryškios, aplytomis blakstienomis papuoštos nuotakos.

O.Johanssonas būsimoms jaunosioms patarė vestuvėms naudoti vandeniui atsparią kosmetiką, kad makiažas išsilaikytų visą dieną ir naktį. Didelį dėmesį makiažo specialistas skyrė blakstienoms, kurias patarė visada užriesti prieš dažant tušu, taip pat siūlė įdomių akių ryškinimo sprendimų: klijuoti dirbtines blakstienas, ant jų galiukų užtepti specialaus skysčio, kuris primins lašelius. Taip pat vizažistas pabrėžė, kad tuokiantis negalima pamiršti jaunikio, „kuris prie išgražintos nuotakos neretai atrodo labai prastai“.

Pasirodžius nuotakoms ne tik su baltomis, bet ir su juodomis suknelėmis, vizažistas pakvietė N.Pareigytę tapti nuotaka vienam vakarui. Padaręs vestuvinį makiažą Lietuvos žvaigždutei, pakvietė ją apsivilkti vestuvinę suknelę ir pasirodyti publikai.

„Kaip atrodau? – klausinėjo „69 danguje“ dainininkė ir prisipažino, kad dar niekada nebuvo viešai grimuojama. – Asmeninių vestuvių įsivaizdavimas keičiasi kas metai, bet turiu viziją, kaip norėčiau atrodyti per savo vestuves.“

Balta suknele ir santūriu vestuviniu makiažu pasipuošusi N.Pareigytė turėjo atlikti paskutinę savo kaip trumpalaikės nuotakos misiją – mesti puokštę į  viešnių būrį, taip išaiškindama vakaro loterijos laimėtoją. Nors tai ir laikina, tenka pripažinti, kad nuotakos vaidmuo Nijolei tiko...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius