-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Paryžiaus katedros“ kūrėjai po pasirodymo ners į pirtį

Pirmą ir vienintelį kartą šiais metais Palangos vasaros estradoje rugpjūčio 14 dieną nugriaudės miuziklo „Paryžiaus katedra“ garsai. Tai istorija, kurią žmonės pasakoja skirtingose šalyse, skirtingomis kalbomis, pateikia nevienodas jos interpretacijas, tačiau visus juos vienija Ričardo Kočiantės muzika ir tikėjimas liepsnojančia meile.
Miuziklas „Paryžiaus katedra“
Miuziklas „Paryžiaus katedra“ / Organizatorių nuotr.

Lietuvoje Viktoro Hugo parašytą istoriją pasakoja garsūs atlikėjai ir profesionalūs šokėjai. Rugpjūčio mėnesį Palangos vasaros estradoje arijas atliks Česlovas Gabalis, Vladas Kovaliovas, Viktoras Malinauskas, Raimondas Baranauskas, Egidijus Bavikinas, Akvilė Garbenčiūtė ir Urtė Šilagalytė.

„Paryžiaus katedros“ atlikėjai pasakojo, kad jie kartu ne tik dainuoja: šią vasarą gimė tradicija visiems drauge paminėti kolegų gimtadienius. Liepos mėnesį po Kaune vykusio „Paryžiaus katedros“ spektaklio atlikėjai ir šokėjai dar negreitai išsiskirstė į namus. Visi sveikino tris „Paryžiaus katedros“ atlikėjus: Vladą Kovaliovą, Povilą Meškėlą ir Raimondą Baranauską. Kolegos dainininkams įteikė gėlių, o visą vakarą jiems buvo sakomi linkėjimai ir tostai už jų sėkmę.

Gražuolį Febą vaidinantis Egidijus Bavikinas pasakojo, kad visas „Paryžiaus katedros“ kolektyvas repeticijų ir gastrolių metu labai susidraugavo.

„Visa kompanija, dirbanti prie projekto, yra ne tik tikri profesionalai, bet ir puikūs, šilti žmonės. Tradicija kartu švęsti gimtadienius sulaukė didelio palaikymo, todėl ne tik vasarą, bet, manau, ir ateityje visada sveikinsime vieni kitus gražiausių švenčių proga“, – pasakojo dainininkas E. Bavikinas. Povilas Meškėla tikino, kad „Paryžiaus katedros“ kolektyve nėra žmonių, kuriuos jis galėtų išskirti iš kitų, nes visi, jo nuomone, yra labai nuoširdūs, paprasti ir teisingi žmonės.

Po pasirodymo ilsėsis kartu

Atlikėjai prasitarė, kad po rugpjūčio mėnesį pajūryje įvyksiančio spektaklio dainingoji kompanija taip pat neskubės namo.

„Povilas sakė, kad pasistengs surasti ir išnuomoti pirtį, kad po pasirodymo visa kompanija galėtume atsipalaiduoti ir pailsėti. Labai tikimės, kad po pasirodymo Palangoje nereikės skubėti namo ir galėsime pasidžiaugti Lietuvos pajūriu ir gera draugija“, – apie pramoginius planus pasakojo E. Bavikinas.

Rugpjūčio mėnesį įvyksiantis „Paryžiaus katedros“ spektaklis bus pirmas ir vienintelis Lietuvos pajūryje, planuojama, kad miuziklo paklausyti susirinks per 1000 žiūrovų iš visos Lietuvos. Lietuvoje miuziklas „Paryžiaus katedra“ buvo parodytas septynis kartus arenose didžiuosiuose miestuose: Vilniuje, Kaune, Panevėžyje ir Šiauliuose, taip pat įvyko 15 kamerinių miuziklo parodymų visoje Lietuvoje.

Suskaičiuota, kad miuziklą „Paryžiaus katedra“ jau matė daugiau nei 32000 žiūrovų, o laisvų bilietų į miuziklą nelikdavo likus dviems savaitėms iki renginio dienos. Bilietus į rugpjūčio 14 dieną Palangos vasaros estradoje vyksiantį miuziklą galima įsigyti visose bilietai.lt kasoje ir renginio vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius