Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasakų maskaradas – žinomi aktoriai seks pasakas vaikams

Gruodžio 21 d., koncertų salėje „Compensa“ įvyks kalėdinis renginys vaikams: „Pasakų maskaradas“. Renginio mažiesiems pavadinimas sufleruoja temą: į šį maskaradą visi vaikai bus skatinami atvykti persirengę, išsidažę ar kitais būdais pasivertę savo mėgstamiausios pasakos veikėjais. Tai, anot organizatorių, turėtų tapti didžiule ir įspūdinga švente patiems persirengėliams – vienoje vietoje klegės šimtai įvairiausių personažų.
Pasakų maskaradas – žinomi aktoriai seks pasakas vaikams
Pasakų maskaradas – žinomi aktoriai seks pasakas vaikams / Partnerio nuotr.

Projektą organizuoja kūrybos studija „Showart“. Iki šiol „Showart“ sėkmingai organizavo ir po visą Lietuvą keliaujantį „Vaikų pasakų festivalį“ (anksčiau vadinęsis „Arklio Dominyko pasakų festivaliu“). Projekto „Pasakų maskaradas“ tikslas, kaip teigia organizatoriai – kokybiškas, turiningas ir edukuojantis vaikų laisvalaikis, todėl projektui buvo pasirinkti trys skirtingi, aukšto profesionalumo atlikėjai-teatrai, bei juos apjungsianti šokio trupė.

Spektaklis-koncertas – „Pasakų maskaradas“

Iš pradžių, į pasakų kelionę vaikus pasikvies vienas pačių pačiausių pasakorių visoje Lietuvoje – bardas, aktorius – Giedrius Arbačiauskas. Kartu su bardo dainomis, vaikai leisis į kelionę, atidurs stebuklingoje šalyje, kurioje skambės dainos ir lauks nepaprasti nuotykiai!

Partnerio nuotr./Pasakų maskaradas – žinomi aktoriai seks pasakas vaikams

Pasakojimo eigoje, mažieji susipažins su misteriu Arkadu (Arkadijus Vinokuras), kuris, magijos triukų ir kitų vaizdingų būdų pagalba papasakos mažiesiems ypatingą istoriją apie „Mergaitę su degtukais“ ir apie ją sukūrusį H.K. Andersoną. Arkadijus žada įstabų pasakojimą, kuris jau pavergė daugybės mažųjų žiūrovų širdžių.

Galiausiai, keliaudami kartu su klajojančiu bardu (Giedriumi Arbačiausku), vaikai susitiks nuostabųjį „Tarakoną iš vaikystės“ (Gedimino ir Ainio Storpirščių koncertas). „Tarakonas iš vaikystės“ – tai nesenstantis dainų rinkinys, kurį Gediminas dainuodavo drauge su sūnumi, kuomet šiam nebuvo nė dešimties, o šiandien Ainiui – jau virš trisdešimt!

Tris teatrus apjungs šokio mokyklos „LOW AIR“ trupė ir specialiai spektakliui sukurta choreografija (Chor. Agnietė Lisičkinaitė). Ko dar galėtų trūkti? Kalėdų senelio? Žinoma, bus ir jis, juk Kalėdos!

„Pasakų maskarade“ visų vaikų laukia neįtikėtini nuotykiai, spalvos, šokiai dainos ir neužmirštama kelionė po pasakų pasaulį, kurios dalimi, svarbiausia, taps patys vaikai!

Bilietus įsigyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius