Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasirodys tarptautinis džiazo ketvertukas

„Odessa 4“ pasivadinęs džiazo muzikantų ketvertukas, kurį sudaro danų būgnininkas Stefanas Pasborgas, saksofonininkai lietuvis Liudas Mockūnas ir suomis Mikko Innanenas bei danas tūbos virtuozas Jakobas Munckas, jau šiandien gros Vilniaus klube WOO.
Mikko Innanenas
Mikko Innanenas
Temos: 1 Džiazas

„Odessa 4“ yra uniklaus ir netradicinio skambesio ansamblis, atliekantis originalias kompozicijas, kurios turi balkaniškos bei Naujojo Orleano muzikos prieskonių bei įtraukia tokių garsių pasaulio muzikos kompozitorių kūrinių aranžuotes.

Lietuvos džiazo mėgėjai turėtų prisiminti L.Mockūno ir S.Pasborgo kolektyvo „Toxikum“, laimėjusio daniškąjį „Grammy“ apdovanojimą, ir ugningus „Ibrahim Electric“ pasirodymus. „Odessa 4“ saksofonininką suomį Mikko Innaneną lietuviai jau matė viename „Art Scape“ džiazo renginių. Ten jis pasirodė su savo grupe „Inkvisitio“ ir Liudu Mockūnu. Tūbos meistras Jakobas Munckas Lietuvoje pasirodys pirmą kartą. Pernai išleistas „Odessa 4“ debiutinis albumas buvo atrinktas tarp 10-ies geriausių Danijos džiazo leidinių 2008-aisias metais.

Skandinavijos ir Lietuvos džiazo asmenybių bendras projektas „Odessa 4“ taip pat pasirodys rugpjūčio 4-ąją Birštono kultūros centre ir rugpjūčio 5 d. Trakuose, „Apvalaus stalo klube“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius