Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Paskutiniai Brėmeno muzikantai“ pradeda atsisveikinimo turą

„Keistuolių teatre“ – sujudimas: kraustomas archyvas ir ieškoma spektaklių suvestinių bei metinių ataskaitų. Visa tai tam, kad sužinotume, kiek kartų buvo parodytas muzikinis spektaklis „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“.
„Paskutiniai Brėmeno muzikantai“
„Paskutiniai Brėmeno muzikantai“ / „Keistuolių teatro“ nuotr.

Pasirodo, kad spektaklis, džiuginęs žiūrovus net trylika kūrybinių metų, buvo suvaidintas daugiau nei 240 kartų, rašoma pranešime spaudai.

Balandžio 14 d. Jonavoje „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“ pradės atsisveikinimo maratoną po Lietuvą. Vėliau bus keliaujama į Panevėžį, Alytų, Telšius, Šiaulius, Kauną, Marijampolę ir Klaipėdą, kur įvyko vienos pirmųjų šio muzikinio spektaklio gastrolių.

„Keistuolių teatro“ nuotr./„Paskutiniai Brėmeno muzikantai“
„Keistuolių teatro“ nuotr./„Paskutiniai Brėmeno muzikantai“

Viena šio spektaklio aktorių Ilona Balsytė teigia, kad viskas turi ilgesnį ar trumpesnį savo gyvenimą, o vaidinimas – tai gyvas darinys, gyva siela, kuri negali būti amžina.

„Atsisveikinimas yra viena iš grandžių, siejančių teatrą ir gyvenimą. Spektaklis yra gyvas organizmas, todėl kaip ir viskas gyvenime, jis natūraliai pasensta. Ir jei jį tikrai myli ir gerbi, reikia leisti jam garbingai ir oriai išeiti. Aišku, gaila, nes teatras kaip joks kitas menas, deja, neturi išliekamosios vertės. Todėl praėjusių dienų šlovingi vaidmenys yra tik patvirtinimas sau pačiam, kad vienam ar kitam savo gyvenimo etape buvai šaunus“, – scenos partnerei pritaria aktorius ir spektaklio vienas iš scenarijaus autorių Andrius Kaniava.

„Keistuolių teatro“ nuotr./„Paskutiniai Brėmeno muzikantai“
„Keistuolių teatro“ nuotr./„Paskutiniai Brėmeno muzikantai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius