-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinieji Jurgos koncertai prieš naują albumą

Retai savo koncertus rengianti dainininkė Jurga su savo grupe šį penktadienį koncertuos Vilniuje „Champagne“ bare. Šiame koncerte Jurga sugros savo naująsias dainas „Tyliai“, „Running“ ir kelis kitus, dar neįrašytus kūrinius. Beveik dvi valandas truksiančio pasirodymo metu nuskambės ir gerai žinomi kūriniai iš albumų „Aukso pieva“ bei „Instrukcija“.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / „Scanpix“ nuotr.

Jurgos teigimu, tai yra vieni paskutiniųjų jos koncertų prieš artėjančius naujojo albumo įrašus, kurie numatyti pavasarį ir vasarą. Artėjantis Jurgos koncertas yra pirmasis jos pasirodymas su grupe Vilniuje šiais metais, ankstesnį koncertą sostinėje ji grojo prieš penkis mėnesius – lapkritį. Sausio pabaigoje Jurga kartu su savo grupe „Radiocentro“ apdovanojimų ceremonijoje atliko dainą „Running“ ir buvo trečią kartą išrinkta geriausia atlikėja Lietuvoje.

Bilietus į Jurgos penktadienio koncertą galima įsigyti „Bilietai.lt“ taškuose ir „Champagne“ bare prieš renginį.

Naujo albumo įrašams besiruošianti Jurga su grupe kovo 21 dieną taip pat koncertuos Klaipėdoje koncertų salėje ir balandžio 4 dieną Kaune klube „Pasaka“. Balandžio-gegužės mėnesiais Jurga kartu su gitaristu Romu Rainiu surengs akustinių savo koncertų turą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius