-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patriotizmas: „Kiwi“ klube karaliaus lietuviški ritmai

Patriotiškas ir ilgas savaitgalis „Kiwi“ klube dedikuojamas lietuviškoms natoms. Nenorėdamas visada pataikauti tik „importinei“ muzikai, klubas siūlo lietuviškų garsų degustaciją.
„Kiwi“ klube karaliaus lietuviški ritmai.
„Kiwi“ klube karaliaus lietuviški ritmai. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Kiwi“

Daug gėrio turime ir visai panosėje – Lietuvoje, tad šįkart už pulto stos mūsų tėvynės muzikinių vandenų rykliai.

„Happyendless Djs“ – tai dažnam Lietuvos klubų lankytojui puikiai pažįstami Andrius Alien bei Benua, elektroninės muzikos scenoje skaičiuojantys „paauglišką” metų skaičių. Tai vardas, ženklinantis ne tik duetą, bet ir rekomenduojantis aukštos kokybės reginį ir garsą. Šie vakarėlių liūtai sugeba publiką išjudinti taip, kad įkaista net šokių aikštelės grindys. „Klaipėdos publika žavi atvirumu ir šiltumu. Čia nereikia apsimestinio veido, farso – todėl groti čia visada gera, lyg namie“, – yra sakę būsimo vakarėlio svečiai.

Andrius Alien – ir „Happyendless“ grupės narys, tad su muzika pažįstamas daugeliu aspektų. Žino smuiko raktą, natas ir gamas, žino ir apie lydytus ritmus už pulto, mat tėvai jį dar mažą į muzikos mokyklą atvedė anksčiau, nei į darželį. Muzika jam – aukštesnė materija. Ir Andrius Alien tai pademonstruoja.

Benua – padauža. Kadaise „kapojęs“ techno, peraugo ir pergyveno kone visus stilius, bet iki šiol yra paskendęs savo skambesio paieškose. Tad vakarėlio dalyvių ausims pasiunčiama muzika niekada nebūna vienoda ir monotoniška. Šis originalus duetas, kartu grojo daugybėje įdomių vietų – nuo pirmųjų Lietuvos reivo, uždarų ir nelegalių vakarėlių iki renginių viešose ir masinio susibūrimo vietose, apšildė Dj Tiesto, James Zabiela, Jimmy Van M, Nick Warren, Gus Gus, Kosheen, Chloe, elektroninės muzikos legendą Paul Oakenfold ir daugelį kitų. Be pasididžiavimo šis tandemas už pulto „Kiwi“ klube stos su vieninteliu tikslu – sukurti Jums neprilygstamą būseną šokių aikštelėje.

Svečius palaikys klubo veteranu vadinamas Uncle Roll. Jis pastaruoju metu itin romantiškai nusiteikęs – savo miksus dedikuoja dailiosios lyties atstovėms. Sveiki atvykę į Lietuvą. Šokime. Būkime. Lietuviški ritmai iki pirštų galiukų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius