Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Patyčioms ne!“ su „Urban Dance 2 prieš 2“

„Patyčioms ne!“ šūkiu pavasarį pasitinka „Urban Dance 2 prieš 2“ turnyras. Kasmet vis didesnio populiarumo sulaukiantis šokių turnyras šių metų kovo 27 dieną ir vėl drebins Vilnių.
Šokių turnyro akimirka
Šokių turnyro akimirka / Organizatorių nuotr.

Praėjusį rudenį šokėjai duoklę atidavė muzikos legendai Jamesas Brownas, o šį kartą atsigręžia į skausmingą ir opią problemą – patyčias.

Renginio organizatoriai ir dalyviai kviečia jaunimą reikšti emocijas, bei parodyti savo pranašumą šokių ritmu. „Gatvės šokiai – tai beprotiškas energijos užtaisas. Jame telpa džiaugsmas, pyktis, pasigėrėjimas, jėga, ir net patyčios. Čia galima maivytis, rėkti, mojuoti kumščiu varžovui prieš nosį. Šokio kovoje išliejamos visos emocijos, o šokis tampa įspūdingu reginiu žiūrovams. Ir noro tyčiotis už šokių aikštelės ribų nelieka,“ – mintimis dalijasi jau penktus metus iš eilės savaip jaunimo užimtumo problemą sprendžiantis renginio organizatorius Andrius Lavrinovičius.
„Urban Dance 2 prieš 2“ šį pavasarį sulaukė dar nematyto dalyvių susidomėjimo, tad renginys padalintas į dvi dienas.

Pirmąją dieną – kovo 26–ąją, penktadienį, 19:00 val., muzikiniame klube „Tamsta“ vyks atrankos, kurių metu tarptautinė teisėjų komisija geriausiems suteiks teisę varžytis turnyre, vyksiančiame kitą dieną. Po atrankų – 22:00 val., gyvo garso koncertą dovanos grupė A.I.R su dieviško balso savininke Divah Dee (Daiva Starinskaite) priešaky. Pasibaigus koncertui, pabėgti iš „Tamsta“ klubo neleis dj Vaiper ir Emylis.

Antrąją – pagrindinę renginio dieną – kovo 27–ąją, šeštadienį, 14:00 val., „Balsas.lt“ klube atrinktieji dalyviai susikaus net keturiose rungtyse – Hip–Hop, B–Boy‘ing, Locking, Popping. Po renginio žiūrovai ir dalyviai laukiami klube „Tarantino“, kuriame bus rodomi praėjusių „Urban Dance“ turnyrų filmai, ir žinoma šokama iki paryčių.

Turnyras, kasmet įgaunantis vis didesnį pagreitį, yra pripažintas ir mylimas užsienio gatvės šokių profesionalų, tad šįkart teisėjų komisiją sudarys teisėjai iš Prancūzijos, Ukrainos, Švedijos, Latvijos, Rusijos bei Lietuvos. Šokėjų  labiausiai laukiamas – breakdance šokėjas B–boy KOLOBOK, 2008 metais Red Bull BC1 turnyre išrinktas į geriausių Pasaulio breakdance šokėjų aštuonetuką. B–boy KOLOBOK bei kiti šokių meistrai ne tik vertins šokėjų pasirodymus turnyro metu, bet ir kovo 26 dieną šokėjams ves seminarus „LAB“ šokių studijoje.

Turnyro nugalėtojams šįkart skirta daug ir ypatingų apdovanojimų. Vienas jų – bilietas į „Urban Dance“  vasaros šokių turnyrą, vyksiantį „Tamsta muzika“ festivalyje. Laimėtojai be papildomų atrankų gaus teisę dalyvauti varžybose. Renginio organizatoriai kaip ir kasmet visą dalyvių registracijos mokestį dedikuoja priziniam fondui, kuris šiemet siekia daugiau nei 4000 litų. Bet visgi svarbiausias ir šokėjų labiausiai gerbiamas apdovanojimas – „Urban Dance“ turnyro statulėlės – autoriniai menininkų darbai, kurti specialiai šiam renginiui.

Pasakyk „patyčioms ne!“ ir tu. Ateik, dalyvauk, rėk, išsiliek.

Oficialus renginio puslapis: urbandance.lt

Bilietus galite įsigytičia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius