Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį – didžėjų čempionatas!

Penktadienį, gruodžio 11 dieną, „Helios“ klubą sudrebins neeilinis renginys – didžėjų čempionatas!
„Didžėjus visą laiką turi klausyti vieną dainą į priekį“, – sakė DJ Karalius, didžėjaus meno mokydamas „15min“ žurnalistę.
„Didžėjus visą laiką turi klausyti vieną dainą į priekį“, – sakė DJ Karalius, didžėjaus meno mokydamas „15min“ žurnalistę. / E.Ovčarenko nuotr.
Temos: 2 Muzika 15min

Šio išskirtinio renginio koncepcija – skaičius 15. Dėl geriausiojo titulo šį vakarą susirungs net 15 didžėjų, jie gros savo pasiruoštus 15 minučių setus. Lankytojams nuobodžiauti neleis 15 go-go šokėjų, įėjimas į vakarėlį kainuos 15 Lt, o mėgstamiausiais vakaro kokteiliais svečiai mėgausis taip pat tik už 15 Lt! Deja, vakaro vedėjas bus tik vienas – tai nepakeičiamas televizijos laidų vedėjas ir prodiuseris Julius Šerėnas, kuris sugeba kiekvieną vakarą lankytojus nustebinti vis iš naujo. Juokaudamas Julius pažadėjo klubo svečius nustebinti net 15 kartų.

Talentingiausią 2009-ųjų didžėjų išrinks klausytojai ir penkiolikos narių komisija. Ji dalyvius vertins pagal 15 kriterijų: kūrinio pradžią, techninius sugebėjimus, šou, žaismingumą, išradingumą, energiją, miksavimo techniką, bendravimą su publika, estetiką, kūrybiškumą, publikos „užvedimą“, kūrinių parinkimą, jų suderinamumą, triukus bei kūrinio pabaigą.

Tad penktadienį, gruodžio 11-ąją, renkamės „Helios“ klube palaikyti savo mėgstamiausio didžėjaus ir išrinkti talentingiausią, kurį vėliau dažnai sutiksite prie „Helios“ pulto! Ir nepamirškite į šį renginį pasikviesti 15 geriausių savo draugų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius