Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį į Vilnių atvyksta Prancuzijos funk muzikos karalius – DJ Prosper

Spalio 28-ąją, penktadienį Vilniaus klubas „G“ kviečia visus į vakarėlį „Funk Soul Brothers“, kurio metu garsusis „bunkeris“ bandys atlaikyti hip-hop, funk ir breakbeat muzikos ataką. Į Vilnių antrą kartą atvyksta visame pasaulyje žinomas Prancūzijos naujosios funk muzikos karalius – Romainas Coolenas dar žinomas, kaip DJ Prosper.
DJ Prosper
DJ Prosper / Davido Morganti nuotr.

Pradėjęs savo karjerą 1996 metais, R.Coolenas jau spėjo užpildyti viso pasaulio muzikos parduotuvių lentynas savo plokštelėmis. Jo kūrybiškumo gali pavydeti dauguma elektroninės muzikos prodiuserių – per paskutinius du metus jis įrašė daugiau nei 30 singlų ir remiksų, o jo plokšteles išleidžia tokios įrašų kompanijos, kaip „Big M“, „Goodgroove“ arba „Bomb Strikes“. Pastarieji jau spėjo iškovoti naujojo funko lyderio vardą pasaulyje.

Pats DJ Prosper mėgsta eksperimentuoti ir sako, kad savo pasirodymų metu grotuvus naudoja kaip laiko mašiną. Jo pasirodymas gali prasidėti nuo senojo hip hop ir ragga, pavyzdžiui „De La Soul“, „Run DMC“ arba „Beastie Boys“. Didindamas tempą, vienu kūriniu po kito, jo miksas pasiekia sunkų breakbeatą. Be to, jis neapsiriboja jokiais muzikos formatais ir visada yra pasiruošęs nustebinti publiką electro, breaks, techno ir net drum'n'bass arba dub step ritmais.

Gimtojoje Prancūzijoje beveik visuose didžiausiuose elektroninės muzikos festivaliuose pasidalinęs scena su tokiais atlikėjais, kaip „Pendulum“, „Plump DJs“ ir „Freestylers“, DJ Prosper į Lietuvą atvyksta su pozityvios energijos užtaisu ir žada pristatyti dar niekur nepublikuotus naujus įrašus.

„Prosper yra geras ginklas vienyti klubinėtojus šokių aikštelėje. Jo garsai puikiai tiks tiems, kam patinka saldus funk skambesys ir tiems, kuriems patinka maišyti ritmai. Jeigu norite, kad Jus iššokdintų iki paskutinio prakaito lašo – Prosper įvykdys šią misiją“, – sakė vakarėlio iniciatorius, radijo stoties „Zip Fm“ laidos „Technical Break“ vedėjas Moodbase. Jis, kartu su savo kolega Sonik, šiam vakarėliui ruošia „Bootleg“ programą ir žada neįtikėtinai naujai skambančių „Young MC“, „Muse“ ir net „Fatboy Slim“. Pasak jų, šis vakarėlis taps prieš dvejus metus pradėtos ir greitai išgarsėjusios, „Bootleg“ vakarėlių serijos tęsiniu.

Neabejingi kokybei, karštai prancuziškų diskotekų energijai ir naujai skambantiems pamirštiems kūriniams, turėtų rinktis klube „G“, penktadienį nuo 23 val. Renginys nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius