Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį Vilniuje – bliuzo legendos Michaelo Hillo pasirodymas

Bliuzo gerbėjai jau šį penktadienį, liepos 28-ąją, turės galimybę gyvai išgirsti ir pamatyti tikros amerikiečių bliuzo legendos, gitaristo ir dainininko Michaelo Hillo pasirodymą, vyksiantį roko klube „Rock River Club“, Vilniuje. Pasaulio muzikos industrijoje puikiai pažįstama asmenybė į Lietuvą atvyksta pirmąkart. Scenoje bliuzo atlikėjas pasirodys kartu su savo gyvo garso grupe, praneša organizatoriai.
Michael Hill
Michael Hill / Cezar Fernandes nuotr.
Temos: 2 Koncertas Muzika

Iš Bronkso (JAV) kilęs M.Hillas išgarsėjo aštuntajame dešimtmetyje, pradėjęs groti gitara įvairiose roko ir soulo grupėse, o vėliau – kurti dainas apie socialinius reiškinius, derindamas jas su tradicinėmis bliuzo temomis. Įgūdžių muzikantas sėmėsi iš gerai žinomų gitaristų – B.B.Kingo, Buddy Guy, Alberto Kingo, Carloso Santana. M.Hillas įrašė 2 albumus, vienas iš jų – „Bloodlines” – JAV muzikos kritikų buvo pripažintas geriausiu debiutiniu bliuzo leidiniu.

M.Hillas pasirodymų metu lėtas bliuzo balades keičia ugningais bliuzroko ritmais, parodydamas, kad jo įkvėpimo šaknys glūdi rock stiliaus atlikėjų kūryboje. Muzikanto gyvi pasirodymai pasižymi spontaniškumu, jo naujoji koncertinė programa muzikos kritikų vadinama „sumaniu originalių dainų ir kelių savos interpretacijos koverių mišiniu“.

VIDEO: Michael Hill su grupe

Bliuzo legenda vadinamas M.Hillas interviu dažnai pabrėžia, kad savitam muzikos stiliui jį įkvėpė juodaodžių novelistų T.Morrisono ir J.Baldwino knygos. Pasak jo, gera muzika visuomet turi turėti potekstę.

Koncertas liepos 28 dieną klube „Rock River Club“, adresu Upės g. 9, vyks 20 valandą. Bilietus galima įsigyti internetu arba renginio vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius