Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį „Woo“ – laisvė „Baisioms mergoms“

Savaitgaliais visos merginos nori būti pačios gražiausios, madingiausios ir saldžiausios. Kai kurios, ne paslaptis, sugeba aštriai persistengti bei atpalaiduoti vadžias, ir tada iš princesių telieka baisios mergos. Bet ir jos turi teisę linksmintis! Taip nusprendė keturi daug matę didžėjai ir penktadienį „Woo“ rengia vakarėlį „Baisios mergos“.
Klubas „Woo“
Klubas „Woo“ / Luko Balandžio nuotr.

„Mums patinka, kai merginos sau leidžia daug, bet dėl to visiškai nepergyvena“, – progą argumentais grindžia šokių iniciatoriai ir vedliai Manfredas („Metal on Metal“), Justas Fresh ir Tadas Quazar („Mondayjazz“) bei Synthsoulsizer. Jie turi paruošę ir tikslų penktadienio veiksmų planą.

Žadama, kad muzika „Woo“ skambės pakankamai baisi – tam, kad merginos galėtų atsipalaiduoti taip, kad iš diržų ir kitų susaistymų nieko nebeliktų. Kolonėles bei kojines draskys Chicago house, disco, rap ir kiti gąsdinantys stiliai.

Norint gerai pašokti rekomenduojama ir tinkamai apsirengti. „Baisių mergų“ lankytojų apranga turėtų padėti išsiskirti iš megztinio kulto išpažinėjų ir taikyti tiesiai į didžėjaus širdį. Ne paslaptis, kad būtent ši profesija labiausiai ir vilioja palaidūnės.

„Baisios mergos“ be apribojimų startuoja penktadienį, spalio 22-ąją. Valanda – taip pat 22-ra. Renginio organizatorių komanda pataria nedelsti ir pradėti iškart, kad jau apie penktą ryto, kaip tikrų tikriausioms baisuoklėms, pasirodymą būtų galima baigti tragiškai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius