-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per tris valandas Menų spaustuvė žiūrovus apkrės būsimo sezono nuotaikomis

„Sezonas per tris valandas!“ – toks galėtų būti šūkis skubiojo meno vartotojams. O scenos menų gurmanams Menų spaustuvė (MS) siūlo tiesiog paragauti būsimo sezono – susipažinti su tuo, ką žada jos rezidentai ir „Atviros erdvės“ programos menininkai.
Menų spaustuvė
Menų spaustuvė / Menų spaustuvės nuotr.

„Menų spaustuvės atsivėrimus“ reguliuos MS trumpalaikiais rezidentais tapę „Klounai be sienų“. Žinomi klounų terapijos propaguotojai nepatenkintiems menu surengs gydymo seansus, pakeliančius nuotaiką net jų tikriems pacientams.

Rugsėjo 1-ąją 18 val. ( t.y. dar prieš visus koncertus „Sostinės dienose“), Menų spaustuvė atvers duris ir įvairiose erdvėse per trejetą valandų pasiūlys įvairių žanrų paletę – nuo grynojo klasikinio teatro iki naujojo cirko ar sceninio dizaino.

Tai nebus jau baigti darbai, bet apsilankiusieji apie juos galės nuspręsti iš įvairių pristatymų – vaizdo įrašų, atvirų repeticijų, papasakotų idėjų.

Vaikai ir jų tėveliai galės susipažinti su „Pasaka apie karalius“, kurią stato Stalo teatras, o vėliau aktorius Šarūnas Datenis paseks itin aktualią pasaką „Gaidelis pasipinigautojas“.

Klasikiniam teatrui atstovaus jaunas režisierius Ignas Basijokas, kuris papasakos, kaip ir kodėl jam rūpi interpretuoti Jeano-Paulio Sartre‘o „Už uždarų durų“.

Naujojo cirko trupė „AntiGravitacija“ supažindins su savo tarpdisciplininiu spektakliu „Laiko nėra“, o Stalo teatras paaugusiems siūlo atrasti Maironį ir patiems žiūrovams prisidėti prie jo eilių interpretacijų.

Teatro laboratorija „Atviras ratas“ kieme paskleis savo sceninių nusikaltimų galeriją, o dizainerių grupė „PetPunk“ pasakos apie didžiausią šių metų darbą – MS ir „PetPunk“ spektaklį visai šeimai su „Atviro rato“ aktoriais.

Viską baigs pažintis su tarptautine koprodukcija – šokio spektakliu, kurį su lietuvių šokėjomis stato Olandijos „Korzo“ menų centro choreografas Jerome‘as Meyeris.

Linkime apsikrėsti menu ir nepasveikti iki sezono pabaigos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius