Pirmą kartą Lietuvoje – ekscentriškieji reperiai iš Olandijos „Dope D.O.D.“

Jau šį šeštadienį menų fabrikas „Loftas“ siūbuos tvirtu hip-hopo ritmu – sparčiai pasaulyje populiarėjantis reperių trio iš Olandijos „Dope D.O.D.“ pristatys debiutinį savo albumą „Branded“. „Mes esam virusas tavo kraujyje, mirtina piliulė, kurią nurijai, trauma tavo pasąmonėje, košmaras, kuris nuolatos sugrįžta, blogis, apie kurį tu nešneki, meilė, kurios niekada nepatyrei, kelionė, į kurią niekad neišvykai, atsakymas, kurio niekada negavai.“ – save pristato reperiai ir žada nepamirštamą vakarą geros muzikos gerbėjams.
„Dope D.O.D.“
„Dope D.O.D.“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Mama Hiphopas

Dope D.O.D. – tai ekscentriškų reperių trijulė iš Olandijos, įkvėpta devintojo dešimtmečio amerikietiško hip-hopo ir europietiškų elektroninės muzikos elementų. Kaip atskleidė grupės narys Skits Vicious: „Mes turime vienodą viziją, tačiau kiekvienas naudojame skirtingus repo stilius – būtent tai lemia „Dope D.O.D.“ skambesį.“.

Vaikinas neslėpė: „Žinoma, mūsų kūrybą įkvepia tai, kas jau yra sukurta, tačiau mes nesistengiame to perdirbti. Originalumas garsuose sugrąžina atgal į laikus, kai reperiai privalėjo turėti unikalų stilių, kad būtų gerbiami kaip rašytojai. Toks yra „Dope D.O.D.“ vežantis principas: statyti ant to, kas mums nuklojo kelią, tačiau išgauti visiškai naują stilių.“. Rezultatas neliko nepastebėtas – paskutinis grupės kūrinys „What Happened“, patalpintas video tinkle „Youtube“, vos per pora savaičių sulaukė daugiau nei pusantro milijono peržiūrų!

Tiesa, iš kitų ši reperių trijulė išsiskiria ne tik stipriais žodžiais bei naujais ritmais, bet ir charakteringu įvaizdžiu – vaikinai netgi turi specialią menininkų komandą, kuri jiems kuria išskirtinius vaizdo klipus, albumų viršelius, o kartu ir visą savitą „Dope D.O.D.“ pasaulį.

Pirmasis reperių iš Olandijos koncertas Lietuvoje – jau šį šeštadienį, rugsėjo 24 dieną, menų fabrike „Loftas“. Tarptautines pajėgas papildys beatbox duetas iš Latvijos „PeR“, o svečius priims jaunieji Lietuvos hip-hop talentai „O2“ bei visiems puikiai pažįstami DJ Mamania bei Svaras su „Gatvės Lyga Soundsystem“ projektu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius