Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą „Striptizo ereliai“ su Sakalu Uždaviniu Nidoje – jau šį šeštadienį

Jau šį šeštadienį pirmą ir vienintelį kartą šiais metais Nidoje lankysis sėkmingiausiu komerciniu visų laikų spektakliu teatro istorijoje pripažinta komedija „Striptizo ereliai“.
Sakalas Uždavinys
Sakalas Uždavinys / LNK nuotr.

„Domino“ teatras, visą vasaros sezoną aktyviai gastroliuojantis visoje Lietuvoje, rugpjūčio pirmąjį šeštadienį lankysis ir Nidos „Agiloje“, suteikdamas visiems Neringos miesto gyventojams ir poilsiautojams progą iš širdies papramogauti.

„Pirmą kartą su tokiu sudėtingu projektu kaip „Striptizo ereliai“, kuriame dirba iš tiesų didžiulė komanda, keliaujame į Neringą. Man tai – puiki ir, deja, vienintelė proga pabūti šiame egzotiškiausiame Lietuvos krašte šią vasarą, prieš prasidedant rudens sezonui, kuriame manęs laukia ne tik šokiai televizijoje, bet ir net dvi naujos „Domino“ teatro premjeros“, - teigia populiarusis aktorius Sakalas Uždavinys.

„Striptizo ereliai“ – tai istorija apie šešis didelę gyvenimo patirtį sukaupusius, mažo miestelio Lietuvoje bedarbius vyrus. Jie laisvą laiką leidžia su alaus buteliuku ant suoliuko, tačiau ilgai šis dykinėjimas netrunka... Vienam iš vyrų šauna puiki mintis, kaip užsidirbti daug pinigų. Šou prasideda – šeši vyrukai nusprendžia išbandyti save ir tapti striptizo šokėjais... Kaip tai pavyks niekada to nedariusiems, bet pasiryžusiems išmokti aktoriams, pamatysime tik spektaklio metu!

Komedijoje „Striptizo ereliai“ vaidina žinomų Lietuvos televizijos ir teatro žvaigždžių desantas - Gytis Ivanauskas, Sakalas Uždavinys, Juozas Gaižauskas, Dalius Skamarakas, Judita Zareckaitė, Lina Rastokaitė, Vytautas Rašimas ir Eimutis Kvoščiauskas, taigi dvi su puse valandos trunkantis spektaklis tikrai neprailgs ir praskaidrins vasarojančių žmonių nuotaikas.

Spektaklis vyks Nidos kultūros centre „Agila“, 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius