Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Lietuvą keliauja egzotiška muzikinė programa „Afrika“ (video)

Penktadienį, kovo 27 d., 18 val. kultūros centre „Garsas“ bus pristatoma Tomo Dobrovolskio ir afrikiečio Plazi Halaoui muzikinė premjera „Afrika“. Šis projektas – tai nauji egzotiški instrumentai, nauji garsai, naujos Tomo Dobrovolskio ir Plazi Halaoui (Togo Respublika, Pietvakarių Afrika) autentiškų afrikietiškų kompozicijų aranžuotės amžinai saulėtos Afrikos temomis.
Tomo Dobrovolskio ir afrikiečio Plazi Halaoui muzikinė premjera „Afrika“
Tomo Dobrovolskio ir afrikiečio Plazi Halaoui muzikinė premjera „Afrika“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Afrika

„Po Afriką keliauju mintimis. Savo vaizduotėje tapau Afrikos paveikslą gamtos vaizdų, ritmo, šokio, ritualų, garsų potėpiais. Tai mano muzika. Tai mano iliuzija ir tai – mano Afrika. Įsivaizduojama Afrika“, – tokiais žodžiais savo projekto koncepciją pristato lietuvis muzikantas ir kompozitorius Tomas Dobrovolskis.

„Man bendradarbiavimas šiame projekte yra labai netikėtas ir labai įdomus, – sakė Plazi Halaoui, į Lietuvą atvykęs iš Togo Respublikos, esančios pietvakarių Afrikoje. – Muzikuodami kartu, atrandame naujų ir labai įdomių sąskambių, todėl tiek mūsų abiejų originalios kompozicijos, tiek ir autentiškos dainos iš mano šalies suskamba naujai, labai įdomiai, netikėtai.“

Vakaro atmosferą sušildys Panevėžio kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų pagrindinės mokyklos perkusininkų grupės pasirodymas (muzikos ritmikos vadovė Aldona Mikolaitienė, meno vadovas Tomas Dobrovolskis), parengta vaizdinė informacija apie naujuosius mokyklos likimo draugus mokykloje „Mažoji uola“ (Nairobi) ir akimirkos iš „Nafsi Acrobats Afrika“ viešnagės Panevėžyje.

Bilietus galima įsigyti kultūros centro „Garsas“ bei „BILIETAI.LT“ bilietų kasose.

Kiti koncertai Lietuvoje:

  • Kovo 28 d. (šeštadienis) 18 val. Šiaulių arenos mažoje koncertų salėje (Jono Jablonskio g. 16, Šiauliai);

  • Balandžio 1 d. (trečiadienis) 18 val. Anykščių koplyčioje (Vilniaus g. 36, Anykščiai);
    Bilietus galėsite įsigyti renginio vietoje valandą prieš koncertą.

  • Balandžio 2 d. (ketvirtadienis) 18 val. Radviliškio miesto kultūros rūmuose (Maironio g. 10, Radviliškis); Bilietus galėsite įsigyti renginio vietoje valandą prieš koncertą.

  • Balandžio 8 d. (trečiadienis) 18 val. VDU Didžiojoje salėje (Kristijono Donelaičio 58 - 3, Kaunas). Bilietus galėsite įsigyti renginio vietoje valandą prieš koncertą.

  • Balandžio 15 d. (trečiadienis) 17 val. Zarasų kultūros centre (Vytauto g. 1A/2A, Zarasai)

    VIDEO: Djambe Solo by Tomas Dobrovolskis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius