Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po sėkmės Palangoje į įspūdingą koncertą Vaida Genytė ir Zbignevas Levickis kviečia vilniečius

Pernai pirmą kartą Lietuvos scenose pristatytas projektas „Auksinės klasikos ir miuziklų dainos“ šiemet vėl renka pilnutėles sales. Šeštadienį Palangos publika liko sužavėta Vaidos Genytės ir smuikininko Zbignevo Levickio duetu, o jau rytoj, birželio 7 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje išskirtine proga pasimėgauti įspūdingu koncertu galės ir Vilniaus gyventojai bei miesto svečiai.
Vaida Genytė ir Zbignevas Levickis
Vaida Genytė ir Zbignevas Levickis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Prieš pasirodymus jau ramiau, viskas man labai įdomu ir džiaugiuosi, kad turiu galimybę įgyvendinti tokį išskirtinį projektą.

„Žinote, neslėpsiu, jog išgirdusi Zbignevo idėjas, ne kartą kaip reikiant nustebau. Kai išgirdau, jog atliksime Bolero, aš iš karto paklausiau, ką aš ten dainuosiu. O Zbignevas ramiai atsakė, kad ten yra melodija. Ir tokių staigmenų buvo labai daug. Tačiau prieš pasirodymus jau ramiau, viskas man labai įdomu ir džiaugiuosi, kad turiu galimybę įgyvendinti tokį išskirtinį projektą“, – džiaugsmo neslepia auksinio balso savininkė V.Genytė, kuri, kaip teigia patys muzikantai, projekto metu scenoje publikai pasirodo naujame, netikėtame amplua.

Paklausti, ko reikėtų tikėtis publikai, kuri „Auksinės klasikos ir miuziklų dainos“ koncerte dalyvaus pirmą kartą, Z.Levickis ir V.Gneyte tikina, jog jie neabejotinai sulauks gražios, kokybiškos, įdomios muzikos, malonaus ir jaukaus vakaro, kuriame nuskambės išskirtiniai sprendimai, kurių klausytojai bus dar niekuomet negirdėję. kokybiškos muzikos, įdomios su labai įdomiais sprendimais, ko dar nėra girdėję, ir matę. Ir nuoširdžius muzikantus, naujoje jiems aplinkoje.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaida Genytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaida Genytė

Z.Levickio ir V.Genytės koncerte, klausytojai bus apdovanoti tikra nuoširdžių emocijų jūra. Tad ko tikėtis publikai, kai vienoje scenoje susitiks „Žvaigždžių duetai“, „Triumfo arka“, „Chorų karai“ projektų laureatė bei dalyvė ir „Auksinio balso“ komisijos narys? Tai bus įspūdinga ir tikrai jus nustebins! Virtuoziški Z.Levickio pasažai ir kerintis Vaidos vokalas, pritariant jausmingam Laurynos Lankutytės fortepijono skambesiui, susilies į galingą ir vientisą muzikinę energiją, kuri pakerės publiką nuo pat pirmų garsų.

Visame pasaulyje žinomų kompozitorių A.Vivaldžio, C.Orfo, A.Pjacolos, M.Ravelio, A.L.Vėberio, A.Mocarto, I.Kalmano, I.Mončio, C. Sen Sanso ir kt. kompozitorių auksinės dainos ir melodijos suskambės naujai, netikėtai ir įtaigiai kaip dar niekada neskambėjo Lietuvos scenoje. Klausytojų taip pat laukia ir smuiko virtuozo Z.Levickio autorinis kūrinys „Maestro“.

Šis koncertas bus atgaiva sielai ir kelionė į magišką muzikos pasaulį kur pradings realybė ir gyvenimo rūpesčiai.

Organizatoriai „Arts Libera International“ kviečia nepraleisti progos ir apsilankyti išskirtiniame meno spektaklyje kur muzika ir artistų meistriškumas sugriaus sienas. Rekomenduojame bilietais pasirūpinti iš anksto, nes artėjant koncertams bilietai brangs.

Kviečiame praleisti ypatingą vakarą su puikiais atlikėjais birželio 7 d. 19 val. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius