-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Poetiškas gitaros monologas

Nors gitara neretai asocijuojasi su roku arba temperamentinga ispanų, lotynų ar portugalų muzika, rugsėjo 29 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje ji prisistatys kaip delikati ir švelni klasikinių melodijų atlikėja.
Igor Dedusenko
Igor Dedusenko / Organizatorių nuotr.

Būtent taip šis instrumentas skamba Igorio Dedusenko rankose. Jaunas, neįtikėtinų gabumų virtuozas, pasineria į klasikos šedevrus lyg į nuotykių jūrą, kiekvieną niuansą išgyvendamas visa savo esybe, teigiama išplatintame pranešime.

Igoris Dedusenko yra laimėjęs dvylika konkursų – tai didžiulis skaičius tokiam jaunam atlikėjui. Muzikinėse varžybose jis dalyvauja nuo mažumės: įkvėptas pasikartojančios sėkmės, jo talentas augo publikos bei tarptautinių žiuri akyse. Neieškodamas šlovės, nesivaikydamas garbingų regalijų, jis paprasčiausiai trokšta groti ir jaučiasi laimingas scenoje. Ką groti – padiktuoja intuicija, kur groti – atsitiktinumas, o kaip groti – pasako guvus muzikinis intelektas ir publikos atliepis. Tokiu būdu, tiesiog nuoširdžiai besimėgaudamas galimybe muzikuoti, jis pamažu tampa tikra tarptautinio lygio žvaigžde.

Šį kartą Vilniaus publikai skambės A. Piazzollos, A. Tansmano, J. Morelio, D. Asimovičiaus kūriniai – turtingas asorti iš argentiniečių, lenkų ir baltarusų muzikos. Žinoma, juos skiria stilistika, tautinio folkloro įtakos bei kompozicinio braižo savitumai, tačiau kiekvienas taktas bus išpildytas taip, kaip gali pagroti tik I. Dedusenko.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius