-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Positivus“ laukia norinčiųjų festivalyje prekiauti savo kurta apranga ir aksesuarais

Kiekvienais metais „Positivus“ festivalis savo lankytojams siūlo mėgautis ne tik įvairia muzika ir kultūrine programa, bet ir apsilankyti jau tradicija tapusiame mados ir dizaino turgelyje. Čia galima rasti originalių įvairiausių stilių drabužių ir aksesuarų: nuo vintažo iki moderno, nuo tradicijos iki konceptualumo, nuo elegancijos iki etno.
Festivalio „Positivus 2014“ akimirkos / Festivalio organizatorių nuotr.
Festivalio „Positivus 2014“ akimirkos / Festivalio organizatorių nuotr.

„Positivus“ festivalis neįsivaizduojamas be savo mados ir dizaino turgelio. Tarp pasirodymų festivalio lankytojai gali apžiūrėti ir įsigyti dizainerių iš Latvijos, Lietuvos ir Estijos kurtų drabužių, avalynės bei aksesuarų. Begalė spalvų ir stilių, žinomų ar ką tik atrastų dizainerių darbų – tai tikras džiaugsmas mados entuziastams.

Jau 10-ojo „Positivus“ festivalio rengėjai laukia norinčiųjų parodyti savo kūrinius margai tarptautinei auditorijai paraiškų.

„Šiuo metu ruošiamės dalyvauti „Positivus“ mados ir dizaino turgelyje jau šeštą kartą. Kai dalyvavome pirmąjį, galvojome, kad tai puiki proga pranešti apie mūsų dar nežinomą prekės ženklą tūkstančiams dalyvių. Šis dalyvavimas mums suteikė žinomumo ir paskatino įkurti savo verslą“, – sako „BlankBlank kūrėjas“ Mārtiņšas Blanksas.

„„Positivus“ yra labai geras festivalio pavadinimas – nesu čia matęs nė vieno pikto paukščio, visi būna neįtikėtinai draugiški. Festivalio nuotaika vibruojanti, visi atsipalaidavę.

Pasijunti, lyg keliautum atgal laiku į „Woodstocką“… Jei tave domina Baltijos šalių rinka, „Positivus“ mados ir dizaino turgelis tau yra tobula vieta. Visi reikiami žmonės yra čia, o tu pardavinėji savo prekes visiškai be jokių rūpesčių ar reklamos.

Tiesiog būni su kitais, ir tiek! Žmonės iš karto pasipuošia nusipirktais drabužiais, taip mus parodo kitiems galimiems pirkėjams ir kuria begalę gerų emocijų, sukiodamiesi aplink mūsų palapinę.

„Positivus“ – mums geriausias pavyzdys, kaip darbas ir pramogos gali veikti kartu!“ – pasakojo estų dizaineris Kadris Vahes iš TUUB.

Kiekvienais metais „Positivus“ festivalis gauna daugybę norinčiųjų dalyvauti mados ir dizaino turgelyje paraiškų. Organizatoriai atrenka originaliausius ir geriausiai festivalio nuotaiką atitinkančius dizainerius. Paraiškas dalyvauti 10-ajame „Positivus“ festivalyje galite siųsti el. paštu crafts@positivus.com.

Festivalio atlikėjai

„Positivus 2016” festivalyje dalyvaus britų popatlikėja Ellie Goulding, roko legenda Iggy Pop ir svajingieji prancūzų elektro meistrai „M83“.

Kartu su jais jau 10 metus vykstančiame festivalyje pasirodys ir tokie garsūs atlikėjai, kaip „Years & Years“, „Hot Chip“, „Air“, John Newman, „Grimes“, Charles Bradley, Richard Hawley, „Mercury Rev“, „Wolf Alice“, „Oh Wonder“ bei daugybė kitų. Daugiau atlikėjų bus paskelbta visai netrukus.

Festivalio bilietus galima įsigyti www.positivusfestival.com, „Biļešu Serviss“ kasose ir „Nordea“ bankomatuose. Šiuo metu trijų dienų bilietas kainuoja 90 eurų, o trijų dienų bilietas su vieta palapinių miestelyje – 98 eurus. Bilietai be jokių papildomų mokesčių parduodami www.positivusfestival.com.

Pagrindinis „Positivus“ festivalio partneris – „Lattelecom“: Latvijoje pirmaujanti technologijų įmonė ne tik siūlo geriausius technologinius sprendimus, bet ir leidžia „Positivus“ festivalio atmosferą patirti stebint specialų interaktyvų televizijos kanalą „Positivus TV“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius