Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzų gospelo ir džiazo karalienė Ange Fandoh koncertuos Vilniuje

Charizmatiška atlikėja, rašytoja ir kompozitorė Ange Fandoh nuo pat vaikystės domėjosi visais muzikos stiliais. Labiausiai ji susižavėjo gospelo stiliumi, tapo „Gospel pour 100 voix“ ir „American Gospel Connection“ soliste bei dirigente. Tai buvo lemtingas pasirinkimas jos karjeroje, įtakojęs spartų atlikėjos kilimą dvasinio muzikos olimpo link.
Ange Fandoh
Ange Fandoh / „Sostinės renginiai“ nuotrauka

„Aš myliu muziką. Neturiu mėgstamiausio muzikos stiliaus, dainos taip pat. Gospel, soul, populiariojoje, kantri, džiazo, klasikinėje, Hip-Hop ar R&B muzikoje yra kažkas, ką aš labai mėgstu. Mūsų koncerte Lietuvoje girdėsite kūrinius iš ruošiamo albumo ,,Nouvelle vie“ ( ,,Naujas gyvenimas“), nes mes kiekvieną dieną turime galimybę viską pradėti iš naujo“,- telefonu Ange kalbėjo žurnalistei.

Šiuo metu Ange Fandoh Prancūzijoje vadinama „dangiškąja bliuzo karaliene“, o kolegos muzikantai, dėl nuoširdaus atsidavimo gospelo muzikai, ją vadina „gospelo Tina Turner“.

Koncerte Vilniuje Ange Fandoh su savo grupe atliks prancūzų ir afrikiečių kompozitorių kūrinius bei G. Geršvino klasikinius džiazo hitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius