-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasideda mokinių kūrybiškumo konkursas „Spalvingiausia klasė“

Praėjusiais metais daug dėmesio sulaukęs vaikų kūrybiškumą skatinantis konkursas „Spalvingiausia klasė“ ir šiemet džiugins Lietuvos moksleivius. Pirmadienį skelbiama konkurso pradžia – moksleiviai kartu su bendraklasiais jau gali kurti fotoknygas ir jas pateikti komisijos ir ZOOMBOOK komandos vertinimui.
Prasideda mokinių kūrybiškumo konkursas
Prasideda mokinių kūrybiškumo konkursas / ZOOMBOOK nuotr.

„Pernai rengtas „Spalvingiausios klasės“ konkursas susilaukė daug teigiamų atsiliepimų ne tik iš pačių mokinių, tėvų, bet ir pedagogų. Šiemet tikimės, kad konkurse dalyvaus dar daugiau moksleivių. Norime paskatinti ne tik mokinių darbą kartu komandoje, tačiau ir ugdyti jų kūrybiškumą“, – sako Giedrė Mieliauskaitė, ZOOMBOOK projekto vadovė.

Šiais metais, kaip ir praėjusiais, mokiniai varžysis trijose skirtingose amžiaus kategorijose: I-IV klasių, V-VIII klasių ir IX-XII klasių. ZOOMBOOK komanda ir speciali profesionalų komisija atrinks geriausias ir kūrybiškiausias fotoknygas bei jų autorius apdovanos prizais. Konkurso komisiją šiais metais sudaro dailininkė ir knygų iliustracijų autorė Ieva Babilaitė-Ibelhauptienė ir grafikas, Lietuvos Nacionalinė kultūros premijos laureatas Rimvydas Kepežinskas.

Visų amžiaus grupių nugalėtojai buvo apdovanoti fotoknygomis ir profesionalia klasės fotosesija arba klasės fototapetais, kuriuos bus galima patiems susikurti.

Dalyvavimas „Spalvingiausios klasės“ konkurse nemokamas – reikia tik savo kūrybiškumą sudėti į bendrą klasės fotoknygą, kuri atskleistų bendraklasių gyvenimą, ir fotoknygą pateikti vertinimui. Tai galima padaryti internetinėje ZOOMBOOK svetainėje adresu www.zoombook.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius