-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasidėjo registracija į Lietuvos „beatbox“ čempionatą

Lietuvos padangėje prasideda unikalus renginys, skirtas 5-ajam hiphopo elementui – „beatbox“. Būtent taip vadinama iš burnos išgaunama muzika, kuri per pastaruosius 30 metų pasklido po visą pasaulį.
Beatbox  čempionatas
„Beatbox“ čempionatas
Temos: 2 Hiphopas Muzika

„Beatbox“ atlieka paprasti žmonės įvairiausiais stiliais nuo drum‘n‘bass iki regio. Gatvėse, radijuje, televizijoje – dabar visur galima išgirsti šį įvairių garsų mišinį. Nors niekas to nemoko mokyklose, žmonės besipraktikuodami patys gali išgauti būgno, bosinės gitaros ar sukiojamos vinilinės plokštelės garsus. Visa tai dar vadinama vokalinės perkusijos menu, beatboxingu ar human beatbox. Pas mus ši pramoga sulaukė ir savo dienos – pristatomas Lietuvos „beatbox“ čempionatas. Vilniaus klube rudenį vyks tikra fiesta, o dalyvių registracija prasideda nuo rugpjūčio 16 d. puslapyje www.beatboxcemp.lt .

Kviečiami visi žmonės, nebijantys scenos ir sugebantys beatbox‘inti. Renginio komisija įvertins dalyvių pasirodymus, o pačius geriausius gausiai apdovanos. Visų paslapčių renginio organizatoriai dar neišduoda, tačiau pirmiausia kviečia registruotis dalyvius, kuriu skaičius neribojamas. Pagal Lietuvos čempionato taisykles iš pirmojo atkrintamojo etapo toliau pateks 12 geriausiai pasirodžiusių dalyvių ir tęs kovą.

Visa informacija bus skelbiama specialiame puslapyje www.beatboxcemp.lt bei tinkle „Facebook“. Organizatoriai ragina visus žmones, turinčius draugų ar pažįstamų, kurie tuo užsiima, padrąsinti ir pakviesti dalyvauti, nes tik tokiu būdu mes tobulėsime ir eisime į priekį.

Daugiau informacijos bei registracijos sąlygos puslapyje www.beatboxcemp.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius