Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prisukamas abrikosas. Kalėdos

Šilčiausių žiemos vakarų liūtai nesirodė ilgai, vėsūs žiemos vakarai oi prailgo... Bet tik tam, kad sugrįžtų linksmai ir abrikosą prisuktų galingai!
Prisukamas Abrikosas
Prisukamas Abrikosas / Organizatorių paveikslas

Paskutinį šių metų šeštadienį jau primirštoje Kauno vakarėlių tvirtovėje „Bravoras“ Kalėdas švęsime net su trigubu trenksmu! Laužytoje, tiesintoje ir linguojančioje scenose pasirodys net 15 linksminti  ir linksmintis geriausiai sugebančių gyvo garso kalvių bei didžėjų. Čia taip pat veiks turgelis, įmantriais šposais ir kvapais vilios įvairiausi workshopai, o saulę danguje vysis renginio žvaigždė Sunchase!

Naująjį renginių sezoną pritilęs DJ‘ų ir renginių organizatorių tandemas K.U.B. grįžta į pačių kiek apleistą Laikinosios sostinės vakarėlių padangę. Pasirinkta data – jau trečius metus tradicija tapęs Kalėdų savaitgalis, na o aplinkybės šį kartą tikrai neeilinės. Didžiausia šventinės nakties naujovė lyginant su senesniais metais –gerokai išplėsta renginio erdvė, paskirstyta net į tris dedikuotas scenas. Net penkiolika šventiškai nusiteikusių gyvai grojančių ir plokšteles sukančių atlikėjų papildys vaizdo projekcijų meistrai, o nuo muzikos prie muzikos klaidžiojančius lankytojus vilios gausi kūrybinių dirbtuvių programa ir daug kitų linksmybių, apie kurias organizatoriai žada išsamiai pranešti jau netrukus.

Pirmojoje scenoje karaliaus renginio šeimininkams tipiška „laužytų ritmų“ muzikinė programa. Joje sublizgės pagrindinė Kalėdinio vakaro žvaigždė – jau gerą penkmetį vienu įdomiausių ir inovatyviausių rytų Europos drum & bass atlikėju tituluojamas Sunchase. Iš Ukrainos atvykstantis prodiuseris ir DJ‘us šiais metais išleidęs debiutinį savo albumą, kuris vadinamas vienu geriausiu drum & bass leidinių 2010 aisiais, bei pelnęs DJMag mėnesio albumo apdovanpojimą.  Sunchase gali pasigirti ir savo diskografija, kurioje daugiau nei 20 leidinių, paskliduisų po 15 skirtingų įrašų kompanijų. Tai gana egzotiškas reiškinys pastarojo meto Lietuvos vakarėlių padangėje, nepaliksiantis abejingų tiek tarp muzikos žinovų, tiek tarp naujokų.

Scena su svečiu dalinsis įprastiniais drum & bass, breaks ir dubstep ritmų amplua pasirodysiantys renginio šeimininkai K.U.B. Collective ritmų laužytojai – Pakas, SC ir Roadsmanbei kolega iš Vilniaus, kokybiško drum & bass puoselėtojas – Hathor.

Antrojoje scenoje šokdins „tiesesnius“ ritmus išpažįstantys atlikėjai, tarp kurių – gyvai pasirodysiantis pastarojo meto Lietuviškos elektroninės muzikos korifėjus Golden Parazyth, šiuo metu Vokietijoje reziduojantis komandos Partyzanai atstovas Mantas T, radijo stoties Opus 3 eteriu sklindančios laidos Mix Subas vedėjas Loranas Vaitkus ir kt. Nuo trankių muzikos dūžių bus galima pailsėti tingiai linguojant į taktą mažojoje scenoje, o gyvastį joje palaikys Žilvinas Noruišis, Numba_none (K.U.B. Collective), E–roott (Groove Tribe), Master M–key ir Alko (Street Up).

Be muzikos renginyje bus apstu ir kitokių pramogų. Čia veiks dovanų keitykla, Replique Boutique turgelis, laimės šulinys, bus galima pažaisti stalo futbolą, šaškėmis ir kitais stalo bei gulto žaidimais.


Laužanti Scena:
SUNCHASE (Drone Audio, Xtinction Agenda, Moving Shadow)UA
Hathor
Pakas (K.U.B. Collective)
SC (K.U.B. Collective)
Roadsman (K.U.B. Collective)

VJ: Vytas Realtime (Nosignal)

Tiesinanti Scena:
GOLDEN PARAZYTH Live!
Mantas T (Partyzanai)
Loranas Vaitkus (Mix Subas)
Matthew Glow (Beat & Bang)
Marius Banga

VJ: Mediabakery

Linguojanti Scena:
Žilvinas Noruišis
Numba_none (K.U.B. Collective)
E–roott (Groove Tribe)
M–key
Alko (Street Up)

Replique Boutique dirbtuvės, Laimės šulinys, dovanų keitykla, stalo futbolas, šaškės, kiti stalo ir gulto žaidimai

Rask maps.lt žemėlapiuose: http://bit.ly/ih25W9
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius