Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Programuotojų festivalis „Build Stuff” virtualioje platformoje

Šiandien pasaulinė situacija priverčia ne tik perrašyti kalendorių, bet ir koreguoti profesinius klausimus. Dažnas atsisako dalyvauti virtualiame renginyje, nes būgštauja, jog tai bus nuobodu, o turinys – neįtraukiantis. Programuotojų konferencijos „Build Stuff“ įkūrėja Neringa Young sako, kad tai yra anaiptol netiesa.
Build Stuff konferencija
Build Stuff konferencija / Gabrieliaus Jauniškio nuotr.
Temos: 1 Renginiai

„Virtualus renginys nėra lyg televizoriaus kanalas, kuriuos perjunginėji ir nuobodžiai klausaisi pranešėjo žodžių. Tai – platforma, kurioje kiekvienas turi galimybę pasidalinti savo patirtimi bei gauti naudos bendraudami tarpusavyje“, – teigia N.Young .

Penkias dienas virtualioje platformoje vykstanti „Build Stuff – Rock’n’Code“ konferencija sukvietė daugiau, nei 90 tarptautinių pranešėjų bei programavimo pasaulio profesionalų. Šiais metais konferencijos pranešimų išgirsti susirinko daugiau nei 1000 neabejingų technologijoms dalyvių.

„Svarbiausia šios konferencijos mintis – parodyti, jog net ir virtuali aplinka negali užkirsti kelio programavimo pasaulio naujienoms, tobulėjimui bei patirties dalijimuisi su kitais. Ši bendruomenė – itin stipri ir didelė, tad noras tobulėti savo srityje yra svarbus kiekvienam“,– priduria N.Young.

Šiuometinėje konferencijoje dalyvauja tokie žinomi IT pasaulio vardai, kaip apdovanojimus pelnęs autorius Venkatas Subramaniamas, debesijos architektūros kūrėjas iš „Microsoft“, Abelis Wangas, „Amazon Web Services“ atstovė – Kris Howard, „IBM“ programavimo atstovė Greisė Džansen ir daugelis kitų.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Build Stuff konferencija
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./Build Stuff konferencija

Virtualioje konferencijoje pranešimus skaito virš 90 pranešėjų, dirbančių tokiose žinomose įmonėse, kaip “Nasdaq“, “EPAM SYSTEMS“ „Microsoft“, “DataArt“, “Cast AI“, „WIX.com“, „IBM“, „eBay“, „British Airways“, “Present Connection“ „Just Eat“, „AWS“, „Siemens“, AT&T“, „Red Hat“, „Capgemini“, „Danske Bank“ bei „Okta“.

Daugiau informacijos internetinėje svetainėje ir feisbuko puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius