-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pure Love Day 2009“ svečias – ilgai lauktas Moshic

Vasario 14 dieną Vilniaus klube „Balsas.lt“ (exGalaxy) nugriaudės seniai laukti progresyviosios muzikos garsenybės ritmai, praneša renginio organizatoriai „Pure Culture“.
DJ Moshicas
DJ Moshicas / Archyvo nuotr.

Kiekvienas kūrėjas turi savo šalies etno melodijų šaknis, žodžius, tembrus. Jeigu jie yra pateikiami profesionaliai, dažnai tai ir yra hitas, arba žvaigždė, sugebanti garsų mikse perteikti unikalią, užburiančia muziką. Vienas tokių unikalios muzikos genijų yra DJ Moshic. Jį įkvėpė Izraelio folkloras, tačiau jis užaugo su house muzika.

House muzika su maldomis

Meilės dienos proga į Lietuvą „sprogstamą muziką“ atveža garsiausias pasaulyje Izraelio atstovas – didžėjus ir prodiuseris Moshicas.

Tai vienas talentingiausių šio dešimtmečio muzikantų, kurį galima lyginti su tokiais šokių muzikos lyderiais kaip „Deep Dish“, Sasha ar Johnu Digweedu.

Moshico kūrybai būdingas skambesys, supintas su musulmonų maldomis, dainomis. Jo muzika hipnotizuoja, kelia savitą džiaugsmą, palieka neišdildomą jausmą.

Savito stiliaus kūrėjas

DJ Moshicas gerai žinomas progresyviojo house gerbėjams: jis yra dviejų žymiausių Izraelio klubų „Ultrasound“ ir TLV rezidentas bei dažnas Londono klubo „Turnmills“ svečias.

Moshicas taip pat yra vienas geriausių progresyviosios scenos prodiuserių − 2001 metais jis gavo muzikos kanalo „MTV Asia“ apdovanojimą.

Prieš keletą metų legendiniame Kauno „Nirvanos“ klube grojęs Moshicas bendradarbiauja su tokiais garsiais didžėjais kaip Sasha, Rui Da Silva, Lee Burridge, Johnas Digweed ir kt.

Atlikėjas per porą mėnesių spėja apsilankyti mažiausiai dešimtyje skirtingų šalių. „Visą vasarą praleidau užsienyje. Dirbau Anglijos, Ispanijos kurorto Ibisos, Šveicarijos, Graikijos, Turkijos, JAV klubuose bei įrašų studijose, – sakė Moshicas. − O rudenį grįžęs namo sėdau prie naujojo albumo įrašų.“

Moshicas vertinamas kaip savito stiliaus kūrėjas, pasižymintis gebėjimu atrasti naujų muzikos formų ir išgauti tamsų skambėjimą.

Renginyje netrūks efektų

Valentino dienos proga sostinės klube „Balsas.lt“ vyksiančiame renginyje „Pure Culture“ vyrukai susirinkusius gerbėjus žavės ne tik unikaliai grojančiu didžėjumi, bet ir įspūdingu garso įrangos kiekiu.

Čia bus sumontuota papildomų 15 kilovatų garso sistemos technika.

Kaip ir visuose šokių agentūros „Pure Culture“ renginiuose, muzikai sklisti padės palubėje prikabinti konfeti, lazerių, šalto oro patrankų armijos.

Pirmą kartą šokių muzikos gerbėjus kaitins ugnies patrankos, kurios bus įtaisytos virš scenoje pasirodysiančio didžėjaus. Vienos patrankos ugnies šūvis sieks 2 metrus. Meilės naktis žada būti tamsi, subtiliai šviečianti ir melodinga.

„Kiekviena meilės akimirka yra unikali. Būti su mylimu žmogumi kažkur, kur to negalėsi užmiršti, yra nuostabu. Man asmeniškai būtent dėl šio atlikėjo likimas leido sutikti žmoną. Nuo tos akimirkos esu laimingiausias žmogus visatoje, savyje“, – kalbėjo renginio prodiuseris Mindaugas Jonaitis.

Be Moschico, scenoje pasirodys lietuviai Justinas Xara ir Martynas M.

Jau ne vienerius metus gyvuojanti didžiausius šokių muzikos renginius Lietuvoje pristatanti agentūra „Pure Culture“ kasmet savo gerbėjus džiugina „Love Day“, „Pure Future White“, „Pure Future@Trakai”, „Pure Future@Mix in Black“, „Grand Helloween Carnival in Mask“ bei „New Year Sensation“ renginiais.

2008 metais kompanijos „Pure Culture“ visuose renginiuose susirinko per 20 tūkstančių žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius