-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

R.Kazlas kviečia į poezijos programą „Pusiaukelė“

Naują muzikinę Vlado Šimkaus poezijos programą paruošęs aktorius Rolandas Kazlas kviečia į susitikimus Vilniuje ir Kaune.
Rolandas Kazlas
Rolandas Kazlas / Projekto partnerių nuotr.
Temos: 1 Rolandas Kazlas

„Su poeto Vlado Šimkaus kūryba draugauju jau senokai. Žodis „draugauju“ gal labiausiai ir tinka, nes vis aiškiau suvokiu, kad kažkada sau atradau ne tik puikų poetą, tačiau ir tam tikra prasme, savotišką bendramintį ar bendrajausmį, jei galima taip nepoetiškai pasakyti, kuris jau kuris laikas keliauja kartu. Po vakaro su šio poeto eilėmis tampu tarsi atsinaujinęs ir atsijauninęs, žaismingesnis, jausmingesnis, išmintingesnis ir savotiškai pakylėtas. Nežinau, kur slypi ir kokia šio poeto kūrybos paslaptis.

Gal tai tiesiog profesinė meistrystė, talentas, o gal dar kažkas daugiau, sunkiai paaiškinamo, įvardijamo, kažkas tarp žodžių, ar dar iki jų, tačiau būna, jog įžengus į V.Šimkaus eilių pasaulį nepastebimai ima šviesti „paprasti Nepaprastumai“, paties poeto žodžiais tariant. Programą pavadinau „Pusiaukelė“ nes, turbūt visa, kas gyva, yra nuolatinėj pusiaukelėj, pusiausvyroj, rimuose, žaismėje... Tad ir lauksime Jūsų Ten – „Pusiaukelėje“, – sako R.Kazlas.

Programoje dalyvauja muzikantai: Audrius Piragis (gitara) ir Andrius Daugirdas (bosinė gitara, klavišiniai).

Koncertai vyks lapkričio 30 d. 19 val. VU planetariume, Vilniuje, gruodžio 3 d. 19 val. Kauno valstybinėje Filharmonijoje ir gruodžio 19 d. 19 val. „Vaidilos“ teatre, Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius