-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radviliškyje – aktoriaus A.Kaniavos dainuojamosios poezijos vakaras

Metų pabaigoje, dainuojamosios poezijos sezonas Radviliškyje, sėkmingai pradėtas balandžio mėnesį, nusiteikęs šventiškai ir paskutiniuosius šių metų bardų muzikos akordus skiria ištikimiausiems šio žanro gerbėjams. Gruodžio 15 d. 19 val. Radviliškio kultūros centre tikrai nebus liūdna – savo dainomis ir neišsemiama bei užkrečiama energija publiką džiugins „keistuolis“ Andrius Kaniava.
Andrius Kaniava
Andrius Kaniava / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vienas populiariausių dainuojamosios poezijos atlikėjų, šią vasarą išleidęs jau antrąjį albumą „Antikvariatas“, savo kūrybos kelią pradėjo ir sėkmingai tęsia „Keistuolių teatre“. O muzika jo gyvenime atsirado, kaip pats sako, iš neturėjimo ką veikti darbo Marijampolės Dramos teatre metu. Dabar gi aktorius tikrai turi ką nuveikti ir kur skubėti – kiekvienas jo koncertas yra laukiamas visuose Lietuvos kampeliuose.

Dainuojamosios poezijos gerbėjams A.Kaniavos muzikos nereikia pristatinėti – ironiški, kartais rimti, kartais šmaikštūs tekstai, lydimi gitaros ar pianino skambesio, užburia savo genialiu paprastumu. O ir pats atlikėjas vienus žavi charizma, kitus – ironiškais ir giliais tekstais, trečius – nepaprastu balsu ir energija, ketvirtus – profesionalumu ir paprastumu. Jo koncertuose nelieka abejingų.

Aktorius yra mėgstamas publikos, nes iš kitų išsiskiria netradiciniu atlikimu,  judesio bei ekspresijos gausa. A.Kaniava scenoje – it patrakėlis berniūkštis. Gal dėl to jo mielai klausosi ypač daug jaunimo.

Taigi visi, norintys pasisemti energijos ir geros nuotaikos visiems ateinantiems metams, kviečiami kartu su Andriumi Kaniava pasvajoti ir padainuoti apie fėjas bei fregatus, apie pavasario vėją ir tai, kad visgi „gyvenimas yra gražus“.

Bilietų kaina: 15 Lt, koncerto dieną – 20 Lt. Bilietus platina Radviliškio kultūros centras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius