Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Raganiukės teatras“ kviečia susipažinti su ateiviuku Mika ir kapitone Monika Medūza Mops

„Ei! Ar čia yra kas nors?!“ – sušunka kiekvienas, įėjęs į tamsų kambarį.
Raganiukės teatras
Raganiukės teatras. / Raganiukės teatras

O čia tikrai yra visko įdomaus. Mažas berniukas, netikėtai pasilikęs vienas namuose, kur daug tamsių kambarių, o už lango naktyje paskendęs sodas, suranda draugą. Pats keisčiausias draugas pasaulyje, nors iš tiesų, reikėtų sakyti visatoje, ateiviukas mumbas, vardu Mika. Mika į žemę nusileido iš tolimos Elio planetos ir kartu su naujuoju draugu leidžiasi į kerinčią pažinimo kelionę – į pasaulio sukūrimo pradžią pas dinozaurus ir į tolimą ateitį. Kartu su bičiuliais patirti daug nuotykių keliauja ir mažieji spektaklio žiūrovai.

Spektaklyje, pastatytame pagal J.Gaarder knygą „Ei! Ar čia yra kas nors?“, gausu netradicinių sprendimų, neribotos aktorių galimybės, besikeičianti erdvė bei įspūdingi personažai. Į kelionę leidžiamės jau šį šeštadienį, 12 val. „Raganiukės teatre“ spektaklis „Ateiviukas Miko“.

Kapitonė Monika Medūza Mops

 „Raganiukės teatrs“ išplatintame pranešime pasakojama, kad jūromis plaukia niūrus ir tamsus laivas... Jūreiviai pasakoja, kad tai – pats vaiduokliškiausias laivas, koks tik kada plaukiojo jūromis...

Bet juk jūreiviai taip retai sako tiesą! Nepatrauklios išvaizdos laive dirba šauniausia ir labai linksma įgula, o jam vadovauja Kapitonė Monika Medūza Mops, kurios mėgstamiausias žaidimas yra piratavimas. Monika – tikra piratė: juodas raištis akiai užsirišti, kardas, ilgaauliai jūreiviški batai, kepurė su kaukole ir sukryžiuotais kaulais, marga piratiška kaklaskarė ir.. ant peties tupinti višta vardu Polė. Šimtas neklaužados kapitonės ir jos įgulos nuotykių aprašyta V.French ir Ch.Fisher knygoje „Kapitonė Monika Medūza Mops“. O šį savaitgalį vaikų laukia vienas smagus nuotykis su piratais „Raganiukės teatre“.

Muzikinis spektaklis vaikams „Kapitonė Monika Medūza Mops“ jau šį šeštadienį, rugpjūčio 7 dieną, 19 valandą „Raganiukės teatre“, S.Stanevičiaus g. 24! Kartu išplauksime į jūrų platybes ieškoti lobio ir kautis su suktais blogiečiais. Sužinosime, kodėl reikia būti teisingu ir sąžiningu. O svarbiausia, išmoksime piratų kodeksą!

Atrodo, jau pats laikas leistis į jūras plėšti grobio...
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius