-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Raganiukės teatras“ kviečia švęsti kartu vaikų teatro dieną

Džiaugsmas ir juokas, šypsenos ir žaidimai – tai tikra šventė. O kai švenčia teatras vaikams, pilni gyvybės atgimsta pasakų personažai.
Spektaklio akimirka
Spektaklio akimirka / „Raganiukės teatras“ nuotr.

Teatro pranešime spaudai teigiama, kad jau šį sekmadienį – teatro dieną – „Raganiukės teatras“ atvers duris kiekvienam mylinčiam teatrą ir kvies pažaisti su pasakomis.

Teatras – tai nuostabi ir nepakartojama šalis, kurioje viskas neįprasta. Patekę į ją, pirmiausiai pamatysite piešinius ir dekoracijas, kurios gimsta dailininko vaizduotėje, o pasaulį išvysta jo dirbtuvėse, išgirsite nuostabią muziką. Ten susitiksite su personažais, kuriuos sukuria dramaturgas, o scenoje įkūnija aktoriai. Viską į vienumą sujungia spektaklis – stebuklingas reginys, kurio metu išgyvenate kartu su personažais dėl jų nesėkmių, džiaugiatės jų pergalėmis, o svarbiausia – neišeidami iš žiūrovų salės, galite nukeliauti į bet kurią pasaulio šalį, į bet kurį laikmetį.

Teatras ugdo ir padeda kurtis jaunojo žiūrovo pasaulėvaizdžiui, formuoja vaiko vertybes ir idealus. Moko jį atskirti gėrį nuo blogio, pamatyti grožį gyvenime ir žmonėse. Teatro dieną atskleisime vaikams vaidybos paslaptis. Aktoriai pasidalins savo patirtimi ir vaikus pakvies tapti tikromis scenos žvaigždėmis.

Kiekvieną savaitgalį jaukioje „Raganiukės teatro“ aplinkoje, meškučiu apsuptyje ir paskendę saldžiame kakavos aromate, vaikai džiaugiasi leidžiamu laiku kartu su tėveliais, mėgaujasi jiems skirtu spektakliu ir draugyste su teatro raganiuke Niuke. Jūsų vaikučiai ne tik artimai susipažįsta su pasakų personažų gyvenimu, patiria stebuklo grožį, gėrisi spalvingais vaizdais ir muzikos garsais, bet ir širdimi pajunta teatro kultūrą, meno gyvavimą ir bendravimo džiaugsmą.

Teatro dieną – kovo 21 dieną 17 valandą nemokamai šėlkite „Raganiukės teatre“, Stanevičiaus g. 24, Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius