Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rolandas Kazlas ir Pakeleiviai. „Vasaros dainų kolekcija“

Renginys, kurio aprašymą dabar skaitote, įvyks vasarą ir ne bet kur – o Mokytojų namų kiemelio vasaros terasoje. Vasara – tai metas, kada dainuoja pati gamta.
Rolandas Kazlas
Rolandas Kazlas / R.Šeškaičio nuotr.

Rolandas Kazlas, būdamas gamtos dalimi, kartu su muzikuojančiais Pakeleiviais surengs išskirtinį koncertą tada, kada dainuoti yra maloniausia, tiesiog būtina ir būtinai po atviru dangumi, kad labiau girdėtųsi ir matytųsi.

Daugiau, nei dviejų valandų ir ne mažiau nei dviejų dalių koncertas „Vasaros dainų kolekcija“, tai ne dainų apie vasarą ir kolekcionierius rinkinys, tačiau Rolandas Kazlas ir Pakeleiviai, kaip kolektyvas bręsta, noksta ir iš savo žydinčio kūrybinio pavasario juda vasariškos brandos link, o jų dainų kolekcija pildosi naujais kūriniais.

Tad šis koncertas bus išskirtinis tuo, jog jame bus galima išgirsti ne tik dainas iš debiutinio albumo „Toks“, tačiau ir pačias naujausias, dar niekada neskambėjusias ir niekieno negirdėtas dainas. Būkite pirmieji!

Be abejo, kaip ir kiekvienas Rolando Kazlo ir Pakeleivių koncertas tai - visada kažkas žodžiais nenusakomo ir raidėmis neaprašomo, todėl šio renginio aprašymą tuo ir baigsime.

P.S. Norint tapti Pakeleiviu, belieka tik smulkmena – nusipirkti bilietą, arba slapta tikėtis, jog kažkas tau jį padovanos. Tačiau, kaip rodo praktika ir ribotas bilietų kiekis, geriausia – nieko iš nieko nesitikėti ir neslaptai bilietą nusipirkti pačiam sau, o galbūt jį nupirkti patinkančiam asmeniui, asmenei, ar asmenukei.

Koncertas labiausiai rekomenduojamas jaunoms, jaunatviškoms, jaunėjančioms, vasariškoms, vasarojančioms, vasariškai - ankstyvai rudeniškoms, šalnų dar nepakąstoms, nenusigrybavusioms, bei koncertų po atviru dangumi ir uždara žeme natūroms, žodžiu - gyviems žmonėms.

Koncerte „Vasaros dainų kolekcija“ dalyvauja Rolandas Kazlas ir Pakeleiviai:

Jonė Dambrauskaitė – klavišiniai, vokalas

Andrius Daugirdas – bosinė gitara, vokalas

Audrius Piragis – gitara

Dainius Didžiulis – didžiulė gitara

Laurynas Čekelis – didžioji dalis muzikoje esamų instrumentų ir vokalas

Žydrūnas Mockūnas – perkusija

Martynas lukoševičius – mušamieji

Dirigentas – (nėra)

Koncertas vyks Vilniaus mokytojų namų kiemelyje rugpjūčio 12 d., 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius