Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rolandas Kazlas kviečia į „Pusiaukelę“ Kauno filharmonijoje

Sekmadienį susitikti Kauno valstybinėje filharmonijoje kviečia aktorius Rolandas Kazlas, pristatysiantis programą „Pusiaukelė“ pagal poeto Vlado Šimkaus eiles. Kartu su aktoriumi muzikuos Rasa Ringienė (fleita) ir akordeonininkas Laimonas Salijus.
Rolandas Kazlas
Rolandas Kazlas / R.Šeškaičio nuotr.

Pristatydamas programą, aktorius Rolandas Kazlas sako: „Su poeto Vlado Šimkaus kūryba draugauju jau senokai. Žodis „draugauju“ gal labiausiai ir tinka , nes vis aiškiau suvokiu, kad kažkada sau atradau ne tik puikų poetą, tačiau ir tam tikra prasme, savotišką bendramintį, ar bendrajausmį , jei galima taip nepoetiškai išsireikšti, kuris jau kuris laikas keliauja kartu.

Po vakaro su šio poeto eilėmis tampu tarsi atsinaujinęs ir atsijauninęs, žaismingesnis, jausmingesnis, išmintingesnis ir savotiškai pakylėtas. Nežinau, kur slypi ir kokia šio poeto kūrybos paslaptis. Gal tai tiesiog profesinė meistrystė, talentas, o gal dar kažkas daugiau, sunkiai paaiškinamo, įvardijamo, kažkas tarp žodžių, ar dar iki jų, tačiau būna, jog įžengus į V.Šimkaus eilių pasaulį nepastebimai ima šviesti „paprasti Nepaprastumai“, paties poeto žodžiais tariant. Programą pavadinau „Pusiaukelė“ nes, turbūt visa, kas gyva, yra nuolatinėj pusiaukelėj, pusiausvyroj, rimuose, žaismėje...Tad ir lauksime Jūsų Ten – „Pusiaukelėje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius