Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Roller“ šeštadienis – didžiausias kokteilis Lietuvoje ir ne tik

Lietuvoje siaučiant house mafijų bangai, šį šeštadienį klubas „Roller“ paruošė savo lankytojams ypatingą staigmeną – „Monophobia“ renginį iš pagrindinių trijų ingredientų.
Laurentas Dupre
Laurentas Dupre / Organizatorių nuotr.

Renginyje bus gerinamas Lietuvos didžiausio kokteilio rekordas. Jo paragauti galės visi vakarėlio lankytojai, kurių nuotaiką praskaidrins galingas house muzikos užtaisas – „Lausas Musicas“ kompanijos narys australas-prancūzas Laurentas Dupre, grojęs su tokia garsenybe kaip Charlesas Websteris. Muzikanto kūrinius išgyrė house muzikos atlikėjai Danny Howellsas ir Phonique. Taip pat vakarėlyje gros 20 metų prie pulto praleidęs švedas, techno maniakas su didžiule priekaba plokštelių – Papa Zoe‘s.

Ne ką prastesni ir renginio prieskoniai – valandą prieš pagrindinį šurmulį „Roller“ vykdys šviečiamąją misiją. Visi bus kviečiami pažiūrėti kiekvienam elektroninės muzikos mylėtojui svarbų filmą „History of House“. Taip svečiai bus supažindinti su šio muzikos stiliaus ištakomis. „Lunatiq“ duetas Habby'is ir Andrius Smalltovnas lakoniškai kviečia: „Come to our house. Get deep.“ Jie žada nepamirštamą house muzikos kompiliaciją. Duetui talkins „Cue Point DJs“ – Bromas, Samfoo ir Deep_m. Techno salėjė kartu su Papa Zoe‘s gros ir auksinis jaunimas –  plokšteles suks Froo, techno muzikos pasaulyje gerai žinomas Inneras iš „In Tandem“ komandos. Vaizdo projekcijomis rūpinsis naujai sukurtos monophobia.lt komandos narys Eddy Oss'is.

Didžiausias kokteilis Lietuvoje

Stebint kompetentingai keturių narių komisijai, „Roller“ baro meistrai paruoš didžiausią kokteilį Lietuvoje. Rekordas bus pagerintas dvigubai, o procesą stebės žiūri  – Maisto ir veterinarijos tarnybos, „Bacardi“, „Factum“ Lietuvos rekordų agentūros atstovai, bei kviestinis svečias – muzikantas Česlovas Gabalis.

Užfiksavus didžiausio kokteilio rekordą Lietuvoje, juo bus vaišinami visi vakarėlio svečiai. Jie galės pasididžiuoti prieš nedalyvavusius – bus ragavę didžiausio kokteilio Lietuvoje.

Užfiksavus didžiausio kokteilio rekordą Lietuvoje, juo bus vaišinami visi vakarėlio svečiai. Jie galės pasididžiuoti prieš nedalyvavusius – bus ragavę didžiausio kokteilio Lietuvoje. Jo sudėtis lieka paslaptyje, tai žino nedaug žmonių.

Australiškai-prancūziškas techno ir house užtaisas

Prancūzų kilmės australas Laurentas Dupre šeštadieniui paruošė ypatingą tech-house muzikos setą. Jau susilaukęs pripažinimo Lietuvoje, į „Roller“ klubą Laurentas Dupre atvyksta tiesiai iš Maskvos. Paklaustas apie Lietuvos klubų publiką, Laurentas Dupre nusišypso, – „Aš manau, kad tai labai atviri žmonės. Jie leidžia didžėjui rodyti muzikinį kelią – to net nereikia prašyti. Kai kuriuose miestuose viskas vyksta atvirkščiai – žmonės bando reguliuoti didžėjų. O tai nėra privalumas. Tikiuosi pamatyti klube visus šokančius ir besilinksminančius – kaip ir turi būti. Laukiu šio vakaro. Viva le Deep.“

Grojęs beveik visuose pasaulio kampeliuose, pradedant Islandija baigiant Singapūru, o populiariajame Melburno klube „Alia“ turintis savo vakarėlių seriją „Noir“, jau spėjo paspausti rankas tokiems prodiuseriams, kaip Danny Howells, Phonique ir Funk D‘Void/Francois Dubois už jo debiutinį kūrinį „Initiate“.

Laurentas Dupre teigia, – „Didžiausios įtakos mano muzikai turėjo Charles Webster. Viskas, prie ko jis prisiliečia, virsta auksu. Taip pat labai gerbiu tokius atlikėjus, kaip Benas Wattas, Funkas Dvoid/Francois Dubois, Phonique, Solomunas, Ronas Trentas, Kerri'is Chandleras, Rocco, Steve Bugas. Visų net neišvardinčiau“.

Apšilimą prieš Laurento Dupre pasirodymą padarys lakoniškas ir rimtai į deep house muziką žiūrintis duetas „Lunatiq“ (Habby & Andrius Smalltovnas).  Šis jaunas, tačiau jau daug patirties įgyjęs duetas nemėgsta didelių iškalbų. Jų atsakymas paprastas: – „Come into our house. Get deep. Toliau viską pasako mūsų muzika“. Taip pat pasirodys ir soulful ir deep house fanatikai „Cue Point“ trijulė, nuo pat vakarėlio pradžios žadanti geros nuotaikos ir puikios atmosferos kokteilį.

Oldschool techno ir pilna plokštelių priekaba

Ar daug didžėjų pažįstate, kurie plokšteles suka jau daugiau nei du dešimtmečius? Toks yra šio šeštadienio siurprizas – švedas Papa Zoe‘s. Jis yra kilęs iš Gotenburgo, pradėjo groti nuo 1988 metų. Grojęs ir džiuginęs publiką didžiuosiuose Švedijos klubuose, jis padėjo savo plokštelių kolekciją į lentyną ir dabar groja tik tada, kai to kažkas paprašo. Vakarėlio metu jis atsiveš seną rave ir techno kolekciją iš apdulkėjusių lentynų ir didžiulį plokštelių rinkinį, kurį padovanojo karjerą baigęs draugas. Visą kolekciją tenka vežiotis didžiulėje priekaboje. Gaila, bet tik nedidelė plokštelių dalis bus perklausyta šį šeštadienį klube „Roller“.

Papa Zoe‘s pažadėjo tiek senų, tiek naujų techno skambesių setą. Bus garsių ir mažiau žinomų kūrinių. Jam į pagalbą suskubs du jauni techno muzikos atstovai – Froo ir Inneris. Taigi šį šeštadienį patirtis kovos su energija. Svečių laukia neužmirštamas techno muzikos kokteilis su avangardiškiausiais priekoniais.

Papa Zoe‘s pažadėjo tiek senų, tiek naujų techno skambesių setą. Bus garsių ir mažiau žinomų kūrinių. Jam į pagalbą suskubs du jauni techno muzikos atstovai – Froo ir Inneris.

Švietėjiška misija ir baimė

Tiems, kas mėgsta elektroninę muziką ir dar nematė filmo „History of House“, siūloma nepraleisti progos ir atvykti į šio filmo peržiūrą. Tai kiekvienam besidominčiam šokine muzika privalomas filmas. Jis priverčia giliau suvokti šią muziką. Deja, ne visi žino, jog house muzikos ištakų reikia ieškoti po disco ritmais. Pirmieji didžėjai pradėjo miksuoti po tris ar keturis disco kūrinių fragmentus. Taip jie išgaudavo kažką panašaus į šiuolaikinį deep, soulful ir house stilių. Vadinasi house ir visą šiuolaikinės muzikos pagrindą sukūrė ne prodiuseriai ar kompozitoriai, o didžėjai. Ir tai tik dalis faktų, kurie atsiskleidžiami šiame įdomiame filme. Į jį maloniai kviečiami visi valanda prieš renginį.

Vakarėlio tema slypi pavadinime „Monophobia“ – tai baimė likti vienam. Ją jaučiame visi.

Specialios „baimių“ projekcijos ir psichoterapiniai vaizdai atspindės visų mūsų baimes skambant geriausiai deep, tech ir house muzikai. Tai neleis pasijusti vieniems bei išjudins kiekvieno kūną ir sielą.

Taigi šį šeštadienį klube „Roller“ vyks tikras užesys – australiškus ir švediškus techno, deep house, oldschool techno ritmus ir skambėsius dviejose salėse pagardins didžiausias Lietuvoje rekordinis kokteilis. O baimes likti vieniems išvarys psichoterapinių vaizdų kompiliacija. Ją paruošė V.J. Eddy Oss'isi iš monophobia.lt komandos. Nepompastiškas. „Nemafijoziškas“. Tikras ir grynas elektroninės muzikos užtaisas. Kaip sako „Lunatiq“ duetas: „Come in to our house. Get deep.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius