-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rotušės aikštėje pasekta pirmoji ledo pasaka

Visą sausio mėnesį, kiekvieną sekmadienį vaikučiams bus sekamos ledo pasakos. Sekmadenį įvykęs pirmasis pasirodymas sulaukė ne itin daug mažųjų žiūrovų.
Ledo čiuožykla
Rotušės ledo čiuožykloje kiekvieną sekmadienį bus sekamos pasakos ne tik vaikams. / Irmanto Gelūno nuotr./15min

Gal kaltas tikras žiemiškas oras, o gal pošventinis nuovargis, tačiau visi susirinkusieji į pasaką vaikams tilpo ant Rotušės laiptelių. Naujojoje ledo arenoje po atviru dangumi pasirodė mažieji čiuožėjai – jie pasekė pasaką apie princesę, ieškančią meilės ir savojo princo.

Kartu su ja keliaujanti palyda aplankė visus pasaulio žemynus, didžiausias šalis. Peru, Prancūzija, Egiptas ir daugelis kitų kraštų, kuriuos belankant šokiu ant ledo perteiktas ir jų temperamentas.

Nors jaunieji sportininkai ir griuvo ir kliuvo, negausi publika buvo šilta ir palaikanti. Kas nespėjote apsilankyti pirmojoje ledo pasakoje, galėsite tai padaryti sausio 11 ir 18 d., 17.00 val.. O prieš spektaklius visi kviečiami ir patys pačiuožinėti jaukioje mini ledo arenoje Vilniaus senamiestyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius