-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rudenį specialiųjų efektų šou pasirodys žvaigždžių desantas (video)

Linksmybių nepamiršusių pramogų mėgėjų spalio 3 dieną laukia maloni staigmena, mat „Teatro arenoje“ (buvusi „Lietuvos Ryto“ arena) vyksiančiame specialiųjų efektų kupiname renginyje „Bubble Rouge“ laukiamas tikras šokių muzikos žvaigždžių desantas – Martin Solveig, Lee Fields, „Happyendless“, „Tabami“. Šiuos atlikėjus bei diskžokėjus galima ne taip dažnai išvysti ar išgirsti, o juo labiau po vienu stogu tą patį vakarą.
Martin Solveig
Martin Solveig / Organizatorių nuotr.

Šokių muzikos gerbėjams gerai žinomas Martin Solveig iš Prancūzijos yra įvertintas daugeliu garsių apdovanojimų ir sukūręs ne vieną mega hitą, tarp jų – „Madan“, „Edony“, „Rocking music“, „Everybody“ ir daugelį kitų. Iš tiesų per M. Solveig muzikinę karjerą hitų prisikaupė tiek, jog buvo išleistas net jo garsiausių dainų rinkinys. Pats Martin Solveig tiek Prancūzijoje, tiek už jos ribų yra tapęs tikra house muzikos, mados ir stiliaus ikona. Jo kūryba pasižymi prancūzų elektroninei muzikai būdingu skambesiu, subtilumu ir puošnumu.

VIDEO: Martin Solveig - Live 2008

Šarmingumo M. Solveig muzikai suteikia ir jo daugelio hitų balsas Lee Fields, kuris spalio 3 dieną taip pat dalyvaus „Bubble Rouge“ šokių muzikos naktyje. Apie šį atlikėją galima būtų parašyti storą knygą, bet minint tik svarbiausius biografijos faktus, galima būtų išskirti tai, jog išgarsėjo jis dar 1970 metais. Ankstyvąją jo kūrybą didžiaja dalimi įtakojo funk muzikos krikštatėviu tituluojamas James Brown.

Vienu savo karjeros etapu Lee Fields netgi buvo vadinamas „Mažuoju J.B.“. Šis atlikėjas pakankamai aktyviai dalyvauja koncertinėje veikloje, tačiau, kas yra ne mažiau svarbu, savo balsą yra „paskolinęs“ ne vienai įžymybei tarp kurių jau minėtasis Martin Solveig, taip pat Sharon Jones ir daugeliui kitų. „Bubble Rouge“ organizatoriai džiaugiasi, jog pirmą kartą Lietuvoje visiškai gyvai bus galima išgirsti ir pamatyti šiuos atlikėjus su bendra programa.

Be Martin Solveig ir Lee Fields šio renginio sceną šturmuos ir apsilankiusius savo gyvu pasirodymu neabejotinai džiugins ir „Happyendless“ komanda. Tai pirmoji lietuviška grupė, kuri „MTV“ buvo atrinkta kaip viena iš keturių „karščiausių“ grupių greitai besivystančiose Europos rinkose. Apie jų populiarumą sako ir peržiūrų skaičiai youtube.com, ir įvairūs apdovanojimai bei didelis grupės narių dėmesys gyviems pasirodymams, kurie, nors ir reti, bet būna pakankamai įspūdingi. Jeigu dar neteko tuo įsitikinti tai šis vakaras pats geriausias laikas tam.

VIDEO:

Taip pat verta paminėjimo ir itin populiari „Tabami“ komanda, kuri pristatys Vee Diawaros projektą „NO DJ‘S“. Šio projekto dalyviai: Vee, vaizdo projekcijų specialistė Vesta, linksmasis bei šarmingasis perkusininkas iš Italijos Riccardo Bondini. „Tabami“ pasirodymus visada lydi gera nuotaika ir spalio 3 diena neturėtų būti išimtis.

Prekyba bilietais pradedama jau nuo liepos 20 dienos. Pirmieji 500 žmonių savo bilietą galės turėti tik už 68 litus. Šokių muzikos mylėtojai turėtų paskubėti, nes vėliau bilietai tikrai brangs. Įsigyti pigesnius bilietus galima Bilietupasaulis.lt ir Bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius