Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rudenišką naktį sudrebins kasmetine tradicija tampantis reiškinys – „SPOOKS 3“ (video)

Praėjus beveik metams po paskutinio „Anamorphic Vision“ komandos ruošto renginio, į Vilnių galiausiai sugrįžta alternatyvios elektroninės muzikos naktis – „SPOOKS 3“.
Antidote
Antidote / „Anamorphic Vision“ nuotr.
Temos: 1 Naktis

„Spooks“ renginių serija startavusi prieš du metus kiekvienais metais auga, apimdama vis platesnį muzikos spektrą, o apsilankiusių žmonių skaičius organizatorius verčia kiekvieną kartą ieškoti vis didesnės erdvės šiam renginiui.

Tad, spalio 15 d. „SPOOKS 3“ pakvies visus, mėgstančius trypti šokių aikštelėje iki ryto, ant Vilniaus Tauro kalno, į įvairiausiais renginiais ir koncertais pagarsėjusį klubą „Mulen Ružas“ (V.Mykolaičio-Putino g. 5).

Alternatyvių ritmų virtuozas – Antidote

Trečiasis „Spooks“ serijos renginys pasiruošęs pristatyti itin platų muzikinį skambesį: nuo drum‘n‘bass iki techno ir net retai girdimos eksperimentinės elektroninės muzikos. O pagrindiniu renginio svečiu taps dydžėjus ir prodiuseris iš Didžiosios Britanijos – Antidote.

1995 metais pradėjęs savo muzikinį gyvenimą, Antidote visą laiką buvo ištikimas nekomerciniam drum‘n‘bass skambesiui, kuris užburia savo ritminiu šėlsmu ir muzikiniu sudėtingumu. Per 15 metų savo muzikinės kelionės, Antidote pabuvojo radijo dydžėjumi tokiose stotyse kaip: UK Bass Radio, Flex FM, Ravedance, na, o šiandien jis vienas laukiamiausių Jungletrain - internetinės ir globalios radijo stoties - laidos šeimininkas. Savo gyvais pasirodymais masyviuose renginiuose stebindavęs susirinkusiuosius, Antidote demonstruoja savo meilę tikrosioms laužyto ritmo šaknims, ryžtingiems būgnų dūžiams ir neįtikėtiniems jų persipynimams tarpusavyje.

Dvi unikalios muzikinės erdvės

Į dvi erdves padalintas klubas „Mulen Ružas“ priims būrį Lietuvos dydžėjų ir atlikėjų. Pagrindinėje erdvėje savo gyvu pasirodymu žada nustebinti gerai žinomas lietuvaitis IJO, Zip FM radijo laidos „Amenų Broliai“ šeimininkai JaZzy ir Cr-Edit, lietuviškos drum‘n‘bass scenos pažibos dydžėjai Rupas ir Rhodopsin, bei „SPOOKS 3“ šeimininkas Recin su komandos nariu Squadex. Išskirtinai drum‘n‘bass muzikai dedikuotą erdvę vizualizacijomis papuoš video virtuozai Fullscreen. 

„Free Form“ pavadintoje renginio erdvėje, pasklis sunkiai aprėpiama elektroninės muzikos platybė: nuo techno ir hardcore iki spalvingų eklektiškų selekcijų ir eksperimentinių muzikinių naujovių. Gyvais pasirodymais pasiruošę nustebinti Opus 3 radijo laidos „Elektro Lankos“ balsas Muller ir Cybernaught komandos narys „Niek!”. Savo naujus muzikinius amplua pristatys Intakz ir Nutekk bei techno muzika pavaišins Mark Num ir Bromas, o naktį žada vainikuoti dyžėjus Dot. Šios muzikinės erdvės aurą vizualizacijomis papildys vidžėjus Eddy Oss.

 

VIDEO: SPOOKS 3 - LITHUANIA - 15.10.2010
VIDEO: Antdote - Subordination

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius