Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ryškiai raudonas „Komedijų klubo“ startas

Kauno kino centre „Romuva“ sužibo raudonos lemputės, garuoja karštas vynas, o ekrane sukasi ryškiausios komedijos: startavo gruodžio 27-30 dienomis vykstantis „Komedijų klubas“.
„Komedijų klubo“ akimirkos
„Komedijų klubo“ akimirkos / Projekto partnerių nuotr.

Tarpšventiniu laikotarpiu kino teatras pasivertė į jaukiausią „Komedijų klubą” ir kviečia pratęsti šventes su geru kinu ir smagia nuotaika. Repertuare – devyni kruopščiai atrinkti ryškūs ir labai skirtingi filmai, taigi kuo pasimėgauti ras ir norintys smagiai praleisti vakarą su lengva komedija, ir aštresnio humoro mėgėjai.

Atidarymo vakarą žiūrovai pamatė Kalėdinę kino klasiką „Bridžitos Džouns dienoraštis“, bei nuotaikingą prancūzišką komediją „Gobšius“. Prancūziško humoro mėgėjai dar galės rinktis iš 3 filmų, tarp kurių – „Romuvos“ žiūrovų visų laikų mylimiausia komedija „(Ne)tikros prancūziškos vestuvės“. Taip pat galėsite pamatyti šiemet didžiausio populiarumo „Romuvoje“ sulaukusią komediją „Tobuli melagiai“, kuri nustebins netikėtais siužeto vingiais bei šmaikščiu požiūriu į painias porų santykių problemas. Nuo romantiškomis Holivudo miuziklų melodijomis skambančių „Kalifornijos svajų“ iki balkaniškų ritmų „Kartą rytų Europoje“. Komedijų klubo programą vainikuos į laukinius disko laikus nukelianti provokuojanti juosta „Pašėlusios naktys“.

Pilną „Komedijų klubo” programą galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius