Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalia kino salės gimė dvi socialinės reklamos (nuotraukos)

Trečiadienio vakarą atėję į „Forum cinemas Vingis“ kino teatrą žiūrovai galėjo ne tik pasižiūrėti filmą ar geriausias pasaulio reklamas, bet ir patys atsistoti prieš kamerą. Jaunas filmų kūrėjas Tadas Vidmantas visus norinčius kvietė sudalyvauti dviejų socialinių reklamų filmavime.
Žiūrovai galėjo patys nusifilmuoti reklamose.
Žiūrovai galėjo patys nusifilmuoti reklamose. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Reklama

Prieš tarptautinio reklamos festivalio „Kanų liūtai“ geriausių pasaulio reklamų peržiūrą, kurią trečiadienio vakarą vien Vilniuje pasiryžo žiūrėti šešios pilnos žiūrovų salės, kino teatro lankytojai ar šiaip reklamų mėgėjai galėjo išbandyti savo jėgas tikrų tikriausių reklamų kūrimo procese.

Vienos reklamos, kurią sutiko remti Europos Komisija, tikslas – atkreipti žmonių dėmesį į klimato atšilimą. Režisierius T.Vidmantas, jau sukūręs prieštaringai vertinamą „Pandos sugėdintojos“ filmukų seriją, nusprendė naująja reklama pratęsti aršiosios pandos gyvavimo istoriją – tačiau kino teatre ji nepasirodė. Gal todėl filmavimas praėjo taikiai ir niekas nenukentėjo.

Tuo tarpu kita reklama siekė pagarsinti projektą „Eismo klasė“, kurį pristato vienas bankas. Kino teatro lankytojams reikėjo stovėti su skirtingais užrašais rankose – iš jų kūrėjai vėliau sudėlios žodžių junginius „Noriu gatvėje būti saugus“ ar „Palydėsiu tave į mokyklą“. Projektas siekia išmokyti mažuosius saugaus elgesio gatvėje, atkreipti vaikų ir jų tėvelių dėmesį į vaiko saugumą kelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius