Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį į Anykščius suplūdę vaikai atidarė vasaros festivalių sezoną

Šeštadienį Anykščių Dainuvos slėnyje įvyko pirmasis Lietuvoje festivalis vaikams ir jaunimui po atviru dangumi „Nuotykiai tęsiasi!“. Renginio metu daugiau nei 500 iš įvairių šalies miestų suvažiavusių šventės dalyvių pasinėrė į vasaros pramogų sūkurį.
Anykščiuose praūžė vaikų literatūros festivalis
Anykščiuose praūžė vaikų literatūros festivalis / Gyčio Kaminsko nuotr.
Temos: 1 Anykščiai

Teatro ir cirko pasirodymai, susitikimai su rašytojais, kūrybinės dirbtuvės su iliustratoriais, pasakojimų kūrimo žaidimai, iš Hario Poterio knygų atkeliavusios kvidičo rungtynės – iš viso daugiau nei trisdešimt skirtingų veiklų, kuriose galėjo dalyvauti įvairaus amžiaus vaikai, paaugliai ir suaugusieji.

„Renginys pavyko! Tikimės, kitąmet grįšime visam savaitgaliui su palapinių miesteliu ir dar didesne programa. Ačiū visiems, kurie prisidėjo prie organizavimo, palaikė, vedė užsiėmimus, dalyvavo“, – teigia organizatoriai.

Festivalį rengė VšĮ „Mokyklų tobulinimo centras“, literatūros programa „Vaikų žemė“ ir Anykščių rajono savivaldybės Liudvikos ir Stanislovo Didžiulių viešoji biblioteka, rėmė Anykščių rajono savivaldybė ir Lietuvos kultūros taryba.

Daugiau informacijos apie festivalį – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius