Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį „Kiwi“ linksmybės dreifuos ant vandens ir stebės muzikos kovą

KIWI birželio programa pažėrė daug klubinių naujienų, net dvi iš jų startuoja jau šį savaitgalį. Penktadienį klubas užvers duris ir persikels į muzikuojantį keltą – vakarėlis „KIWI Boat party“, o šeštadienį KIWI šokių aikštelė virs kovos lauku – aršiai nusiteikusi startuoja „KIWI Kova“.
Klube „Kiwi“ laukia pramogos ant vandens.
Klube „Kiwi“ laukia pramogos ant vandens. / Organizatorių nuotr.

„KIWI Kova“

Birželio 26d. vienas kitam baltą pirštinę meta Kym Wild iš „Metal On Metal“ ir Evaldas iš „The Sneekers“. Bytas prieš bytą, hitas prieš hitą iki pirmo kraujo „bengins“ du šokių muzikos veteranai.

Kym Wild – vienas iš labiausiai pagarsėjusių metalistų trejeto, šeštadieniui ruošia kietą, maištingos muzikos užtaisą. Tačiau Evaldas („The Sneekers“) neatsilieka ir į KIWI planuoja atpūsti šviežaus electro ritmo gūsį. Taikiai nusiteikę svečius pasitiks ištikimiausi KIWI rezidentai: Uncle Roll ir melodijos salės ekspertas Drugys.

Garbinga antra vieta

Panašaus požiūrio ir bendrų muzikinių interesų bei vizijų turintys „The Sneekers“ į mūsų ausis įsiveržė su debiutiniu darbu „POP (You Got It)“, įrašytu kartu su „Freaks On Floor“ vokalistu Justu Jaručiu. Praėjusį penktadienį duetas pristatė savo naujausią ir dar šokių aikštelėse netestuotą kūrinį „Green City Lights“, kurį įrašė drauge su tuo pačiu „Freaks On Floor“ vokalistu. Bet tai ne paskutinis aspektas, įrodantis pašėlusių vaikinų muzikinį ryžtą. „Pasaulinės intelektinės nuosavybės dienos” proga AGATA asociacijos atliktas tyrimas išsiaiškino, kad “The Sneekers” debiutinis darbas ,,POP (You Got it)” užėmė antrą vietą, kaip daugiausiai kartų radijo eteryje nuskambėjęs kūrinys. Nepagailėjo ir už savęs paliko radijo stotyse įsitvirtinusias lietuviškos scenos žvaigždes: „69 Danguje“, „Hapyendless“ ir net „svajonių jaunikiu“ tituluojamą – Marijoną Mikutavičių. Aplenkti “sintezatorių laužytojus” pavyko tik Sashai Song su kūriniu “Pasiklydęs žmogus”.

Tyla prieš audrą

Įsikūrę asmeninę kūrybos erdvę, solidžiu pavadinimu – „Katedra“, „Metal On Metal“ nariai pluša studijoje ir intensyviai realizuoja susikaupusias muzikines idėjas, kurios planuojama suguls į senai ruošiamą ir daug apšnekėtą jau antrąjį atlikėjų albumą. Viena iš tokių naujienų, šviežiausias „metalurgų“ singlas, išskirtinai ilgu pavadinimu – „We Still Got The Taste Dancing On Our Tongues“ atstovaujantis sparčiai kylančių britų ketvertuką „Wild Beasts“. Metalinėse rankose šis švelnus, ritmingas kūrinys virto ūpą keliančiu aktyvios elektroninės muzikos užtaisu.

„KIWI Boat party“

Didžiausią KIWI lankytojų sąmyšį sukėlusi klubo vasaros naujiena – vakarėlis “KIWI Boat Party”. Klubas KIWI birželio 25d. vienai nakčiai išjungs šviesas, užrakins duris ir visas linksmybes perkels į muzikuojantį keltą ant vandens. Tarp bangų linksmybes laviruos muzikos kapitonais patapę KIWI rezidentai: Mindaugėlis, DruGys, Ninoleo, Uncle Roll bei Manchini. Pirmą kartą vienoje scenoje, pirmą kartą už klubo sienų KIWI rezidentai žada išskirtinį vasarišką ritmą.

„Poptadienio“ nuolatiniai vedliai Drugys ir Ninoleo ruošiasi nustebinti ir KIWI vasaros naujienas pasitikti kitokiam muzikiniame amplua. Muzikinis keltas ruošiasi išplaukti 22:00h. iš kruizinių laivų perkėlos (Žvejų g.) ir judės link “Kuršių marių”. Apiplaukę “Kiaulės nugarą” ir prie jūros vartų išlydėję laivus, po vidurnakčio klubinėtojai grįš pasiimti pavėlavusiųjų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius