-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: gėrybių mišrainė

Kai visas pasaulis man į ausį postringauja apie baisią padėtį ir dalyką iš raidės „k“, aš turiu daug svarbesnių reikalų. Kiekvieną ketvirtadienį šluoju savo elektroninio pašto dėželę ir rūšiuoju naujienas, kurias savaitgaliui užlipus ant nosies, privalau pranešti visam Vilniui.
Grupė „Flamingo“
Grupė „Flamingo“ / „15min“ nuotr.

Šįkart jų labai nemažai. Jei nežinočiau, ką veiksiu, turbūt išprotėčiau (neišsirinkčiau iš tokios gausos). Beveik taip pat kaip baigiu išprotėti girdėdama istorijas apie tą dalyką iš „k“ raidės. Pasiruošę?

Alternatyva valdo

Aš nesu didelė alternatyvaus roko gerbėja, bet visas iniciatyvas priimu, kad ir kas jų imtųsi – rokeris ar reiveris.

Taigi, tuos, kurie prijaučia tokio stiliaus muzikai, šeštadienio vakarą kviečiu praleisti klube „Tarantino“. Čia savo solinį koncertą sugros viena žinomiausių dabartinių Baltijos šalių alternatyviojo roko grupių iš Latvijos „Tribes of The City“. Kolektyvas Vilniuje pristatys naujausią savo albumą „Recipe of the Golden Dream“.

„Naujausias albumas – tai mūsų jausmų kolekcija, iš užmaršties ateinantys vaizdai ir paveikslai, į kuriuos žvelgiame per dabarties prizmę. Tie vaizdai susiduria, sukurdami sąmonės srautus – visai kaip sapne. Penkiolika savo sapnų suskirstėme į dvi dalis, kuriuose vyrauja visiškai skirtinga nuotaika. Tam, kad suprastų šį albumą, klausytojai turės prisiminti savo vaikystės sapnus“, – taip savo naujausią darbą apibūdina muzikantai ir žada Vilniuje užkurti tikrų tikriausią pirtį.

Marš į „Tarantino“!

Ką siūlo „Gravity“?

Šiandien aš kaip niekad svajinga, tad nepagailėsiu komplimentų klubui „Gravity“. Kiek pamenu, ten vyko geriausios mano gyvenimo diskotekos, o šis savaitgalis taip pat ne išimtis. Tiesa, šįkart „Gravity“ savo sienas patiki ne svečiams iš užsienio, o lietuvaičiams. Tai mano širdį glosto dar labiau. Taigi, šįvakar mergaitės ir berniukai cyps iš malonumo bei rankomis mos išsiilgtiems „RyRalio“ vaikėzams – juk Kaune nuosavą šokių barą atidarę Lauris Lee ir Karalius, į sostinę užsuka vis rečiau. Lubas kilnojantį house grojantis duetas šiąnakt surengs generalinę repeticiją prieš pasirodymą viename didžiausių Londono klubų „The Egg“. Na, o šeštadienį, kai Lauris Lee ir Karalius publiką šokdins už kelių tūkstančių kilometrų nuo Vilniaus, kviečiu rankas paspausti „Metal on Metal“ vyručiams. Prisipažinsiu, kai tuos chuliganus pamatau prie pulto, nejučia imu šypsotis – į galvą tuo pat ateina mintis, kad liūdna diskotekoje nebus. Rytojaus naktį „Gravity“ siaubsiantis vakaras bus skirtas elgetų, išmaldos prašytojų ir kitų gatvės aksesuarų temai.
„Jau pakvietėme tris garsiausias miesto elgetas – Rožę, Maišininkę ir Šuns Širdį, bet visi jie atsisakė, motyvuodami įtemptu darbo grafiku. Todėl teks verstis su antros klasės elgetomis. Jie turi darbus ir elgetauja tik nuo šešių vakaro. Be to, turi susigalvoję daug papildomų sąlygų – neima nelyginių monetų skaičiaus, ima tik kaire ranka ir ima tik su sąlyga, kad išklausysite jų gyvenimo istorijos santrauką su nukrypimais apie Kubilių", – nedėdamas kablelių pasakojo Miss America.

Šypsausi ir vėl. Bus linksma. Tikrai.

Lazerinis pienas

Kai gavau laišką nuo „Pieno lazerių“ vadybininkės Olgos, tiesiog stryktelėjau savo kėdėje. Jie lipa į sceną jau šį savaitgalį!

Na taip, skambiu pavadinimu ir dar skambesne muzika garsėjanti grupė pasirodo gana retai, tas proga juos pamatyti yra lyg didžiausia šventė.

Tad jei šventę savo kieme jaučiate ir jūs, dar šįvakar dumkite į gyvos muzikos klubą „Tamsta“.
Šoksim trypsim! Tiesa, truputėlį jėgų pasilikite ir rytojui. Į „Tamstos“ mikrofoną dainuos pati Vula. Viešnia iš Didžiosios Britanijos gali pasigirti pasauliniu turu su populiariuoju Samu Sparo, o taip pat jos balsas skamba mano mylimos grupės „Basement jaxx“ garso takeliuose. Aš ten būsiu. Lauksiu ir jūsų.

Nemokamas koncertas

Tikrai nuoširdžiai ploju grupei „Flamingo“. Man rodos, jie pirmieji muzikantai, savo gerbėjus kviečiantys į visiškai nemokamą koncertą.

Taigi, šįvakar renkamės „Šampano“ bare, bet prieš tai turėsite atlikti mažytę užduotėlę - norintiems į koncertą patekti nemokamai reikia užsukti į www.flamingomusic.lt puslapį ir skyrelyje „prenumerata“ įvesti savo el. pašto adresą. Visi užsiregistravę bus įtraukti į sąrašą.
Įdomu! Tikėkimės gražaus koncerto.

 

P.S. Šį savaitgalį be sustojimo klausome „Hercules and Love Affair“ gabalo „Easy“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius