-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: kur slepiasi ramybė?

Vakar trumpam žurnalistės plunksną išmainiau į dainininkės mikrofoną – vis dar apie tą jausmą papasakoti jums garsiai negaliu. Tačiau puikiai pamenu, kad kelias dienas prieš tai, aš pykausi su vidine ramybe. Vis tas jaudulys kaltas, supraskit. Na, bet ramybė į mane sugrįžo pati. Dėl to kaltas dar ir ant nosies užgriuvęs savaitgalis. Kai veiksmas mieste tiesiog virte verda, nėra laiko sėdėti RAMIAI rankas sudėjus. Varom į trasą?
Saulty
Saulty / Organizatorių nuotr.

Paskutinis kartas

Šeštus metus vilniečius ir miesto svečius kasdien mielai sutinkantis „Cozy“ verčia naują puslapį – šiąnakt mano mėgstama vietelė švęs savo DJ baro uždarymą. Pasak „Cozy“ komandos, uždarymo priežastis paprasta – jau rudenį toje pačioje vietoje duris atvers naujasis „Tapas Bar & Lounge“. Skamba smagiai, ar ne? O šiąnakt visi laukiami trankiame vakarėlyje „One More Time“. Beje, jau veikia „Cozy“ lauko terasa. Ateikit.

Kada: nuo 20 val. Kiek: nemokamai.

Klanas 

Aš tikrai galvoju, kad gyva diskotekų klasika tapusi „Nesakyk Mamai!“ trijulė yra tikriausi kosmonautai. Ir ypač tuo įtikėjau gavusi kvietimą į jų vakarėlį klube „Gravity“. „Po kelis metus trukusio atkaklaus prašymo legendinis sielų pūdytojas Adamas Usainas sutiko aplankyti Lietuvą ir atšvęsti „Nesakyk Mamai!“ sektos egzistavimo jubiliejų (tikslus skaičius nutylimas). Į daugelio guru apleistą šalį A.Usainas atsiveš 76 metų patirtį ir pamokins jaunus reiverius, kaip užsiauginti barzdą per naktį (merginoms – dvi naktys), kaip išgręžti skylę kaimyno galvoje naudojat kompaktinį diską, kaip imti kyšį ir nerausti, kaip kišti koją liežuviu ir kitų pažangaus žmogaus monų“, – taip penktadienio naktį leisti siūlo „Nesakyk Mamai!“. 

Kada: nuo 22 val. Kiek: iki 24 val. – 10 Lt, vėliau – 20 Lt.

Mainai

Dėmesio knygomanams! Šeštadienis – jūsų laikas. „Woo“ jau trečiąjį kartą kviečia į knygų mainytuves „Vilnius Book Swap“. Tik nepamirškite, kad atsineštos knygos turi būti įdomios kitiems – Europos Sąjungos leidinių kopijos netinka. Taip pat „Woo“ primena mainų principą. Vieną knyga duodat, vieną – imat. Jos gali būti įvairiausiomis kalbomis. Tikrai ten būsiu. 

Kada: 13–16 val. Kiek: nemokamai.

Sportininkams ir ne tik

Vienas mano draugas sako, kad geriausias dalykas po trankaus vakarėlio yra aktyvus sportas. Taip taip, jis neretai mane priverčia minti dviračio pedalus, kai labiausiai norisi apsikabinti pagalvę. Tačiau išgirdusi apie „Vilnius Challenge“ varžybas aš tikrai žemai lenkiu galvą.
Jau rytoj visi norintys save išbandyti miesto varžybose padaryti tai galės dviejose trasose. Pirmoji bus skirta patiems ištvermingiausiems, kurie iššūkį – 45 km – turės įveikti per  8 val.  Ne tokie ištvermingi galės pradėti nuo 20 km. Varžybų dalyviai mins dviračius, lips į uolas, irkluos – iš viso prisimins 4 sporto šakas ir 9 rungtis. Vau! Beje, į varžybas reikia registruotis. Užsukite čia

P.S. Keliautojus šį savaitgalį ir vėl vilioja Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija. Daugiau informacijos čia.

P.P.S. Šį sekmadienį, 20.30 val.,  Vilniaus rotušės aikštėje atgims roko opera „Eglė – karalienė žalčių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius