-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savaitgalio kodas: Pasiruoškite ilgoms ir kraupiai smagioms šėlionėms

Ar jūs pasiruošę?! Laukia net keturių dienų savaitgalis. Orą žada saulėtą, o šaltų naktų išvengti padės pašėlusios linksmybės. Kol Vėlinių rimtis dar nepabeldė į jūsų langą, keliaukite išskobti savojo moliūgo, rinktis Helovino kostiumą ir įsilieti į pragariškai linksmus vakarėlius.
Vilniaus baras „Berlin“ pirmadienį vakarėlių mėgėjus pakvies į „Mirusių techno gerbėjų naktį“.
Vilniaus baras „Berlin“ pirmadienį vakarėlių mėgėjus pakvies į „Mirusių techno gerbėjų naktį“. / Organizatorių nuotr.

Netradicišką puotą šįvakar rengia trys dainuojantys aktoriai. Trys liūdni slibinai kviečia kartu švęsti muzikaliojo kolektyvo „Liūdni slibinai“ trejų metų sukaktį. Iš kur kilo jų liūdesys, kodėl po pasirodymo publika dažnai apsiverkia, galite sužinoti tik išgirdę juos gyvai. Šįsyk geru humoro jausmu pasižymintys, Didžiosios Depresijos paveikti atlikėjai kviečia būti kartu net trijose dimensijose klube „New York“.

Kada – penktadienį, 21 val. Kada – 30 Lt.

Vaiduoklių šventės prisilietimas

Persirengėlių vakarėlis penktadienį apims aktyvaus laisvalaikio centro „Kablys“ (Kauno g. 5) erdves – čia jaunimas siaus renginyje „Halloween skate & bmx jam + party“. Vakarą pradėję išsidažę, kostiumuoti ir apsiginklavę riedlentėmis bei bmx dviračiais, renginio dalyviai galės dalyvauti „kruvinose“ Helovino varžybose. O po vidurnakčio susirinkusiųjų lauks didžiai mėgstamas projektas „No Dj‘s“ su Viktoru Diawara bei „Rap Is Cool“ vakarėliuose pasirodančio Dj Luk melodijos. Beje, įėjimo ieškokite iš Aguonų gatvės pusės. Sako, kad ten labai baisu...

Kada – penktadienį, 19 val. Kiek – „jam‘o“ dalyviams 10 Lt, kitiems – nemokamai.

Amerikietiškojo „Halloweeno“ išvakares penktadienį pasirengęs švęsti ir klubas „Pabo Latino“, kuriame šia proga gyvai skambės grupės „Biplan“ atliekamos dainos. Po jų pasirodymo sušalti neleis užvedanti didžėjų muzika.

Kada – penktadienį, 22 val. Kiek – 30 Lt.

Organizatorių nuotr./Halloween Fobijos G.Ivanauskas
Organizatorių nuotr./„Halloween Fobijos“ G.Ivanauskas

Įspūdingą Helovino šventę šeštadienį ruošia menų fabrikas „Loftas“, kuriame kartu su Gyčio Ivanausko teatru bus galima atsikratyti savųjų baimių, stebint spektaklio „Halloween Fobijos“ premjerą. Scenoje pasirodys apie 30 šokėjų, o vėliau jų pasirodymas virs mistine pasaka-trankiu vakarėliu. Vakarėlio tema – fobijos, aprangos kodas – taip pat fobijos. Nepamirškite pasipuošti taip, kad pats savęs bijotumėte!

Kada – šeštadienį, 21 val. Kiek – 33–73 Lt.

Subtilesni muzikos kąsneliai

Penktadienį klube „Tamsta“ pasirodys ilgai laukti svečiai iš JAV – kanadiečių grupė „Lost Fingers“. Šįkart artėjant Helovinui, „prarastų pirštų“ pavadinimas jiems tiks kaip niekad. Iš Kvebeko į Vilnių atkeliaujantys muzikantai dovanos savito čigoniško džiazo stiliaus muziką ir demonstruos neįtikėtiną grojimo meistriškumą.

Kada – penktadienį, 22 val. Kiek – 35 Lt.

Tebevykstantis festivalis „Gaida“ kviečia penktadienį išgirsti Prancūzijos kolektyvą „ENSEMBLE 2e2m“, kuris pelnė pasaulinį pripažinimą už ypatingą skambesį, subtilumą ir eleganciją. Šiuolaikinio meno centre koncertuosiantys svečiai laikomi vienais seniausiu Prancūzijos šiuolaikinės muzikos atlikėjų, jie nuolat ieško naujų talentų ir atranda naujus vardus.

Kada – penktadienį, 19 val. Kiek – 32–62 Lt.

Organizatorių nuotr./Vokalistė Giedrė Kilčiauskienė
Vokalistė Giedrė Kilčiauskienė

Daugeliui jau pažįstami „Nostalgiškosios bosanovos“ garsai penktadienį apglėbs Šv.Kotrynos bažnyčią. Tolimą Braziliją priminsiančios melodijos, ausiai mielas Giedrės Kilčiauskienės balsas, muzikantų grupė ir Šv.Kristoforo orkestras sukurs itin malonią ir jaukią atmosferą.

Kada – penktadienį, 19 val. Kiek – 20–52 Lt.

Kitas „Gaidos“ renginys – projektas „reMIX | reMAX“ – į Šiuolaikinio meno centrą pakvies vėlesnį penktadienio vakarą. Gedimino Gelgoto Naujų idėjų kamerinis orkestras (NI&Co) ir kompanija patieks specialų muzikinį kokteilį, kuris tiks tiek gurmanams, tiek snobiškiems akademinės muzikos mylėtojams, tiek naktinių klubų lankytojams. Vakaro programą sudarys maksimalistiniai ir minimalistiniai Lietuvos ir užsienio kompozitorių melodijų perkūriniai.

Kada – penktadienį, 21 val. Kiek – 32–62 Lt.

Energingą muzikos šviesą šeštadienį „Tamstoje“ skleis kolektyvas „Saulės broliai“. Jie kviečia prisiminti vasarą bei kartu pasvajoti besiklausant senų ir naujų dainų. Kalbama, kad profesionalūs muzikantai klausytojus pasitiks energingais keltiškais šokiais, lyriškomis baladėmis ir žaismingomis dainomis.

Kada – šeštadienį, 21.30 val. Kiek – 15 Lt.

Asmeninio archyvo nuotr./Manfredas
Manfredas

Mėgstantiems užsibūti

Jums prie širdies mintis pasilinksminti kartu su „Happyendless“ vyrukais? Keliaukite penktadienį į „Manfredas On Air“ vakarėlį klube „Opium“. Prie didžėjų pulto stos ne itin dažnas svečias sostinėje Kastis Torrau bei gerai pažįstami Recoco ir pats Manfredas. Vakarėlio metu bus švenčiama naujo radijo laidos „Manfredas On Air“ linksmybių sezono pradžia. Susirinkusius nudžiugins vien sintezatorius pasiėmusių „Happyendless“ vyrų Andriaus, Sauliaus ir Mariaus šou. Specialiai šiam vakarėliui parengtoje programoje naujai nuskambės ir garsiosios „Power Forever“ bei „Sweet Sweet Super Sweet“.

Kada – penktadienį 22 val. Kiek – 10–15 Lt

Klubo „Soul Box“ stogą šeštadienį kilnos DJ Mamania ir jo kolegos. Trankiame vakarėlyje „BoomBox“ vargiai pavyks likti nešokus – muzikos ritmai privers pajudėti, o gal ir pamesti galvą.

Kada – šeštadienį, 22.30 val. Kiek – 10 Lt.

Beje, šeštadienį 21 val. oficialiai duris atvers tapų baras „Nino“. Jis įsikūręs Šv. Ignoto g. 16, gerai pažįstamo „Cozy“ rūsyje. Smagiausia šios naujienos dalis ta, kad šioje vietoje užkandžiauti bus galima visą naktį

Nuotykių ieškotojai pirmadienį laukiami „Soul Box“ klube, kur net dviejose salėse atėjusieji galės leistis į „funkiškas“ keliones. „Stiklinėje“ salėje karaliaus didžėjai, o „juodojoje“ netrūks egzotiškų, bauginančių ir mokslinės fantastikos filmų iš septinto ir aštunto dešimtmečių.

Kada – pirmadienį, 23 val. Kiek – 10 Lt.

Net pasibaigus savaitgaliui, heloviniškos nuotaikos nerims – Islandijos gatvėje įsikūręs baras „Berlin“ pirmadienį vakarėlių mėgėjus pakvies į „Mirusių techno gerbėjų naktį“. Kalbama, kad tąnakt prisikels techno muzikos gerbėjai, mat plokšteles suks diskotekų veteranai DJ Rolas (Bodegas) ir DJ Vanga. Pasimėgaukite kosmopolitiška atmosfera ir nepamirškite spalvingo kostiumo!

Kada – pirmadienį, 22 val. Kiek – nemokamai.

P.S. Iki pat sekmadienio galite pasidžiaugti 9-ojo Tarptautinio animacinių filmų festivalio „Tindirindis“ rodomais filmukais, kurie šiemet į sostinę atkeliavo net iš 47 šalių. Lietuviškai įgarsintos visos keturios vaikams skirtos filmų programos, tad tėvai mėgautis animacija galės kartu su mažaisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius