Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savaitgalio kodas: Poilsio dienos, šėlsmo naktys

Kartais pagalvoju, kad tam beprotiškam bėgime būtų gerai paspausti „fast forward“ (liet. „greitas persukimas“) mygtuką ir prasukti gyvenimą iki liepos pradžioje esančios saulėtos dienos, o tada ilgam paspausti pauzę. Kita vertus, juk negali praleisti tokios didžiulės daugybės aplinkui vykstančių gerų dalykų. Ką veikiam šiandien, rytoj?
Miškas
Miškas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Pirmas mano būtinųjų darbų sąraše – pasveikinti puikų klubą „Tamsta“ su gimtadieniu! Jiems jau penkeri, o šventę stipriai švęsti klubo vadovybė kviečia su šėlti nusiteikusiais muzikantais. Pasirodys „BrassBastardz“, „Saulės Kliošas“, „Bitės“, „Rhythm Junkies“, „Sounds in G“ ir daugybė kitų! Su gimimo diena!

Kada – penktadienį nuo 21 val. Kiek – 20 Lt.

Organizatorių nuotr./Britney vs Amy Winehouse
Britney vs Amy Winehouse

Oi ne, dabar tikrai pritrūksiu gerų žodžių ir nekantrumo. Viktoras Diawara į loftus atsineša „Bootie“ vakarėlių fenomeną. Kas tai, įmanoma suprasti tik išgirdus. Jei galite sujungti į vieną nesujungiama, taip ir padarykite. Žinau, kad čia visi šoks iki nukritimo. Beje, su lietuvaičiais kartu šėls ir „Bootie“ įkūrėjai iš San Francisko. Kas yra tikra mėsmalė (kitaip tariant – mashup‘as), pamatysite Menų fabrike „Loftas“ Švitrigailos 29.

Kada – šeštadienį. Kiek – 30 Lt.

Negaliu nutylėti – gal kas nudžiugs – Vilius ir Violeta Tarasovai nutarė klube „House of music“ surengti beveik nemokamą koncertą. Jie žada gyvą pasirodymą su žinomiausiomis dainomis bei žiupsneliu naujienų.

Kada – šeštadienį 23 val. Kiek – iki 23 val. nemokamai, po to – 20 Lt.

Grupės „Roxette“ gerbėjams specialią programą paruošė Profsąjungų rūmų pašonėje įsikūręs klubas „In Japan“ – čia šįvakar nuskambės gražiausios ir žinomiausios „Roxette“ dainos. Jas atliks vokalistė Ramunė Gaigalaitė kartu su visu būriu muzikantų.
Kada – penktadienį 22 val. Kiek – 15 – 20 Lt.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vytautas Juozapaitis
Vytautas Juozapaitis

Grandas

Jei jau švęsti sukaktis, tai tik garbingas. Būtent tokią pristato Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras koncerte „Vytautas Juozapaitis: po 20 metų“. Šis renginys – tarsi trumpa prasmingo dainininko kūrybos laikotarpio retrospektyva. Ant scenos, be paties V.Juozapaičio, gražiausias operų arijas atliks Sigutė Stonytė ir Vladimiras Prudnikovas bei svečias iš Italijos Mario Malagnini. 

Kada – penktadienį 19 val. Kiek – 30–70 Lt.

Organizatorių nuotr./„Insanitus“ kėdė
„Insanitus“ kėdė

Nebijom Kauno

Nors festivalio „Insanitus“ pavadinimas tarsi įpareigoja beprotybei, tikri linksmybių mėgėjai jos nebijo. Tad jei esate ne prieš pakeliauti iki laikinosios sostinės – pirmyn, juk ten šįvakar siaus puikūs muzikantai su „Empti“ ir „Golden Parazyth“ priešaky, o kur dar meninės haliucinacijos ir smagiausios kūrybinės dirbtuvės. Įvairiausias atrakcijas išbandyti galite buvusiose „Sanito“ Tyrimų laboratorijose Kaune, Vytauto g. 3.

Kada – penktadienį 22 val. Kiek – 35 Lt.

P.S. Vakar „Woo“ atidaryta fotografės Santos Katkutės paroda „Pakeliui į Niujorką“. Turėdami laisvą akimirką, pažiūrėkite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius