-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: Šventė sau ir kitam

Atrodo, šį savaitgalį nors ir bus giedra, vilniečių laukia tikras muzikinių naujienų, premjerų, švenčių ir tiesiog geros muzikos lietus. Kubietiška ir lietuviška, karšta ir šalta, iki ašarų jausminga ir šilta širdžiai muzika liesis įvairiausiuose Vilniaus taškuose. Spėkite sekti!
Jurga
Jurga / Tado Stackevičiaus nuotr.

Prieš išvykdama kurį laiką pagyventi į Rusiją Jurga rengia susitikimą su gerbėjais. Ir ne bet kokį. Dainininkė drauge su elektroninės muzikos kūrėju Virus J šeštadienį klube „Tarantino“ pirmą kartą gyvai atliks naujausią jų bendrą kūrinį „Perfect“. Viliamasi, kad ši, jau porą savaičių radijo stočių eteryje besisukanti daina taps tikru skanėstu šokių muzikos mylėtojams. Jurgos gerbėjai išvys mėgiamą atlikėją neįprastame amplua, juolab ji atliks ir kitas savo dainas, pritaikytas klubinei erdvei.

Kada – šeštadienį, 22 val. Kiek – iki 23 val. 10Lt, vėliau 15 – 20 Lt.

Aktoriai Kostas Smoriginas ir Olegas Ditkovskis – pažįstami bene kiekvienam vilniečiui. Jausmingų jų dainų šįvakar galėsite pasiklausyti klube „Brodvėjus“. Lietuvių poetų tekstai, jautriausias širdies stygas užkabinantys akordai ir reikšmingi žvilgsniai. Norintiems pasimėgauti muzika..

Kada – penktadienį, 20.30 val. Kiek – 18 Lt.

Beje, oficialų startą penktadienį skelbia naujas kokteilių baras „Pantera“. Vilniuje, Smetonos g. 5, įsikūrusioje erdvėje skambės disco, funk, R‘n‘B ir lengva house muzika. Kadangi šis baras – ne klubas, pasižiūrėti kokteiliais žongliruojančių barmenų galima ir nemokamai.

Gimtadienis labai puiki diena! Kartu galime pasveikinti Lietuvos valstybinį simfoninį orkestrą (LVSO), kuris jau rytoj drauge su puikiais solistais ir pilna sale klausytojų švęs 22-ąjį gimtadienį. Pirmą kartą Kongresų rūmų scenoje suskambės trys fortepijonai, kartu su orkestru pasirodys trys pasaulinę šlovę pelnę pianistai. Tai ilgametis orkestro partneris ir bičiulis,  iš Moldavijos kilęs ugningo temperamento Alexanderis Palei, jauna ir žavinga  rusų virtuozė Jekaterina Mečetina bei sparčiai populiarėjantis Gintaras Januševičius. Gimtadienio šventėje LVSO pristato net penkis akademinės muzikos kūrinius. Bus gražu!

Kada – šeštadienį, 19 val. Kiek – 20 – 100 Lt.

Atrodytų, bet kuri panelė įsižeistų, jei ją pavadintų baisia.  Pasirodo, visai ne – penktadienį „Woo“ rinksis būtent tokios damos. Kas baisios iš išvaizdos, o kas iš charakterio, linksminsis muzikinėse iškilmėse – „Baisios mergos“. Kad ir kaip būtų keista, šis įžūlus šokių ciklas, jau atado gerbėjų tarp įvairaus plauko merginų ir net vaikinų. Susirinkusiųjų siautulį prižiūrės didžėjai Justas Fresh ir Tadas Quazar („Mondayjazz“) bei Synthsoulsizer. Užvedantys cosmic disco, Chicago house, electric boogie ritmai leis nevaržomai jaustis net pačiai negražiausiai „mergai“.

Kada – penktadienį, 23 val. Kiek – merginoms be makiažo nemokamai, kitiems 10 Lt.

Norit praleisti naktį Havanoje? Šeštadienį keliaukite į „Tamstą“.  Čia argentinietis dainininkas Federico Manzanaresas su ypatinga kompanija pristatys „Tribute to Buena Vista Social Club“ premjerą „Night in Havana“. „Buena Vista Social Club“ – taip vadinosi garsus Kuboje, Havanoje, įsikūręs klubas. Čia niekuomet nerimo šokiai ir gyva muzika, o penktajame dešimtmetyje jis buvo bene populiariausia įvairaus plauko kubiečių muzikantų susitikimo ir koncertų vieta. Subtilaus ir romantiško balso F.Manzanaresas drauge su muzikantais leis kiekvienam atėjusiam pajusti Havanoje tvyrojusią aistringos meilės muzikai dvasią.

Kada – šeštadienį, 21.30 val. Kiek – 20 Lt

P.S. Atkreipkite dėmesį, kad jau nuo rytojaus Taikomosios dailės muziejuje lankytojai galės išvysti naują mados parodą „Art Deco stilius (1918–1939 m.)“ iš Aleksandro Vasiljevo Paryžiaus kolekcijos. Joje – 80 art deco stiliaus suknelių, per 200 aksesuarų, fotografijų ir tapybos darbų. Abejingų neliks!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius