-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SEL savo gimtadieniui rengia pribloškiantį garso ir šviesų šou

18-ąjį gimtadienį švenčianti grupė SEL lapkričio 20 dieną „Forum Palace“ centre rengia įspūdingą šou, kuriuo tikisi nustebinti net pačius išrankiausius žiūrovus. Pusantro tūkstančio lankytojų talpinančioje „Balsas.lt“ salėje geriausia visų laikų Lietuvos šokių muzikos grupė atšvęs gimtadienį kartu su gerbėjais ir pristatys vasario 21-ąją pasirodysiančio naujo albumo dainas.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

Albumo belaukiant – nauja daina

„Tai nebus naujo albumo pristatymas, nes jis pasirodys tik po po kelių mėnesių. Be to, grosime ir daug senų kūrinių. Svarbiausia, kad per šį koncertą žiūrovams pademonstruosime naują mūsų pasirodymų koncepciją, kuri turėtų nustebinti ne tik ištikimiausius gerbėjus, bet ir atsitiktinius žiūrovus“, – įsitikinęs grupės lyderis Egidijus Dragūnas.

Šio ypatingo koncerto belaukiantiems gerbėjams SEL lyderis siūlo pasiklausyti naujausio singlo, kurį savo eteryje jau leidžia šalies radijo stotys.

„Tikiuosi, kad gerbėjai nepamirš už naujausią mūsų dainą „Ten kur sapnai“ pabalsuoti radijo stočių topuose. Bent iki šiol jie manęs niekada nenuvylė“, – šypsosi daugybę hitais tapusių dainų į pasaulį paleidęs atlikėjas.

Techniką gabensis iš užsienio

Specialiai šiam koncertui iš užsienio bus atgabenta kelios tonos JAV pagamintos ir ypatinga garso kokybe pasižyminčios „Meyer sound“ technikos. Beje, šią puikią techniką savo koncertuose naudoja pasaulinio garso žvaigždės – tokios kaip Celine Dion, „Depeche Mode“. Su ja būdavo įgarsinami ir neseniai Anapilin iškeliavusio Michaelo Jacksono koncertai. „Beveik neabejoju, kad tokia garso kokybe nepasižymėjo nė vienas lietuviškos grupės koncertas“, – kalba populiarus atlikėjas.

Iš užsienio į koncerto sceną bus atvežti ir ekranai (juose bus rodomos vaizdo instaliacijos), lazeriai, apšvietimo technika. Pasak atlikėjo, jam per koncertą talkins net 40 žmonių personalas. Vien koncerto įgarsinimas, vizualinis apipavidalinimas ir apšvietimas atsieis per 70 tūkst. litų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius