-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį Palangoje – paplūdimio fiesta su „Olialia“ mergaitėmis

Šeštadienį, liepos 18 dieną, Palangos paplūdimyje prie centrinės gelbėtojų stoties vyks oficialus „Omnitel 1000 km lenktynių“ baigiamasis vakarėlis „Olialia Cola Beach Festival“. Visus lenktynių dalyvius, žiūrovus ir svečius linksmins ne tik žavios „Olialia“ merginos, bet ir visas būrys Lietuvos ir kaimyninių šalių muzikos žvaigždžių.
„Olialia mergaitės“
„Olialia mergaitės“ / Eriko Ovčarenko/dienraščio„15 minučių“ nuotr.

Palangoje prie centrinės gelbėtojų stoties bus įrengta beveik 10 tūkst. kvadratinių metrų festivalio aikštelė. Nuo lietaus saugos specialiai šiam renginiui sukonstruotos palapinės. Jūra, smėlis ir nepakartojamas šviesos ir muzikos šou – net dviejose festivalio scenose.

Pagrindinėje scenoje vakaro metu susirinkusiuosius nustebins įspūdingas ir išskirtinis legendinės grupės SEL gyvo garso pasirodymas. Jų laukia dviejų valandų trukmės ypatingas grupės koncertas su pačia geriausia šokių muzika, nuotaika, energija, įspūdingomis garso bei vaizdo instaliacijomis. SEL lyderis Egidijus Dragūnas pasirodymo metu pažadėjo atlikti ne tik pačius populiariausius savo hitus, bet ir naujausius, dar niekam negirdėtus grupės kūrinius.

Taip pat pagrindinėje šokių aištelėje visus linksmins „Mosquito“ prodiuseris Dj Rikko El Gato su saksofono virtuozu Serge ir RyRalio komandos atstovas Dj Lauris Lee. Prie judesio ir geros nuotaikos prisidės visas būrys „Tina Dance“ šokėjų.

VIP zonos sceną užpildys tarptautinis muzikos žvaigždžių būrys. Čia dainuos Veronika (Baltarusija), Vaidas Baumila, grupė „Kastaneda“ ir specialiai iš Rusijos į festivalį atvyksiantis atlikėjas Basta. Gimtojoje šalyje pastarasis tituluojamas rusiškuoju Eminemu. O į šokių ritmą visu įsuks Dj Mantini ir Dj Rolandas Mackevičius!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius