-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Silence Night“ KIWI klube pristatys niekur neskambėjusią kūrybą

Šeštadienį KIWI pasitinka pastaruoju metu vieną sėkmingiausių lietuviškų muzikos ženklų „Silence“.
Kūrybinė „Silence“ šeima
Kūrybinė „Silence“ šeima / SILENCE FAMILY nuotr.

Savaitgalio kvartetas – šiemet jau nekart pasižymėję atlikėjai bei kūrėjai: aktyvūs prodiuseriai Leon Somov ir Mario Basanov, elektroninės muzikos meistras Few Nolder arba New Found Land ir „Silence“ įkūrėjas Dj Vidis. „Silence Night“ renginyje birželio 19d. uostamiesčio publikai bus pristatyta naujausia ir dar niekur neskambėjusi ketverto kūrybą.

Įvertintas darbas

Dj Vidis ir Mario Basanov – žinomas duetas, dažniausiai atpažįstamas iš bendrų kūrinių: „I‘ll Be Gone“, „Who Shot The Silence“, „In My System (Make You Move)“ ir „Test“. Praėjusį penktadienį „Silence Music“ nariai pristatė naujausią bendrą darbą „Slow“, prie kurio atsiradimo prisidėjo vokalistė Giedrė Vitkauskaitė („Empti“, „Pieno Lazeriai“) ir puikiai realizavo kūrėjų mintis. Po „Slow“ premjeros, duetas visas jėgas sutelkė prie ilgai brandinto debiutinio albumo, kuris gerbėjus turėtų pasiekti jau šį rudenį.

Few Nolder tituluojamas kaip daugiausia pasaulinėje elektronikos muzikos rinkoje pasiekęs lietuvis. Panevėžietis Linas Strockis į britų kompanijos „Planet Mu“ akiratį pakliuvo daugiau nei prieš du metus. Netrukus visame pasaulyje pasirodė debiutinė atlikėjo vinilinė plokštelė „No Mo“, o prieš metus visas albumas – „New Folder“.

Leon Somov dažniausiai galima sutikti su kita „Silence“ šeimos nare – Jazzu. Bendras dueto darbas praėjusiais metais buvo įvertintas MTV statulėle geriausios Baltijos šalių atlikėjo/grupės nominacijoje. Pats muzikos prodiuseris savo kūrybinėje sąskaitoje dar turi prieš gerą pusmetį išleistą debiutinį albumą – „No Batteries No Toys“.

Ateities planai ir naujas duetas

Išskirtinės lietuviškos muzikos projektas „Silence“ jungia žmones, turinčius panašų požiūrį į muziką, todėl realizuojant idėjas dažniausiai vienas kitą papildo. „Pastaruoju metu daug laiko kartu kurdami praleidžia Leon Somov ir Few Nolder. Jie konkrečių planų kol kas neturi, tačiau niekas nežino, gal gims naujas „Silence“ duetas. Taip pat, Jazzu ir Leon Somov padedamas, savo solo programą neseniai baigė ruošti Adomas. Programa jau buvo pristatyta Briuselyje, norime ją artimiausiu metu pristatyti ir Lietuvoje, o iki metų pabaigos išleisti kaip albumą.“ – prasitaria „Silence“ vadas Dj Vidis.

Be to, „Silence“ nariai aktyviai ruošiasi vasaros sezonui – jų laukia ne vienas renginys bei festivalis Lietuvoje ir už jos ribų. Vienas didžiausių įššūkių – rugpjūtį lenkų rengiama elektronikos fiesta „Audioriver“, kurioje Lietuva bus atstovaujama pirmą kartą. „Silence Family“ Lenkijos festivalyje lips ant tos pačios scenos kaip ir Plastikman, Laurent Garnier, „Simian Mobile Disco“, „Hybrid“ bei daugelis kitų ryškiausių elektroninės muzikos žvaigždžių iš viso pasaulio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius