Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šios savaitės nemokamų renginių gidas

Portalas 15min.lt kartu su nemokamirenginiai.com pateikia jums informaciją, kur šią savaitę galite pramogauti, tobulintis, kultūringai leisti laiką už dyką.
Užgavėnės mieste
Užgavėnės / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Daugelyje Lietuvos miestų vasaris – sveikatingumo mėnuo. Tai puiki galimybė išbandyti naujas sporto šakas, lankyti įvairius užsiėmimus bei paskaitas. Savaitgalį visi varysim žiemą iš kiemo ir deginsime Morę, valgysime daug blynų ir gąsdinsime kaimynus. Be šių švenčių ateinančią savaitę jūsų visų laukia daug kitų nemokamų renginių – paskaitos, parodos, ekskursijos, koncertai, filmai, spektakliai...

Vilnius

Tai či sveikatingumo mankštos 

Visi senjorai kviečiami į nemokamus Tai či sveikatingumo mankštos užsiėmimus.
Vasario 6, 8, 11, 13 d., 10 arba 16 val. 
Kokoro-No-Kai kovos menų centras

Red Bull Tauras Venture

Šmaikštus sportinis renginys skirtas tiek žiemos sporto profesionalams, tiek pradedantiesiems. Suburkite 3 žmonių komandą ir užsiregistruokite. Komanda turi susikurti savitą stilių, nes bus vertinamas ir pasiruošimas bei kostiumai. Kuo čiuožti? Snieglentėmis, slidėmis, rogutėmis, pačiūžomis – kuo tik norite, nes užduotis – kuo techniškiau ir šmaikščiau įveikti trasą, kurios pabaigoje – baseinas. 
Vasario 9 d., 14 val.
Tauro kalnas

Užgavėnių mugė

Blynai, gardumynai, žiemiški tautodailės ir tradicinių amatų margumynai. Užgavėnių paišdykavimai vaikams ir suaugusiems, persirengėlių programos ir graudus Morės išlydėjimas į Lietuvą...
Vasario 9 d., 11 val.
V. Kudirkos aikštė ir Gedimino prospektas

Paskaita „Konfliktai ir jų valdymas“

Mes kovojame. Kartais laimime. Kartais pralaimime. Ši paskaita skirta iš psichologinės pusės pažvelgti į konfliktus. Kodėl jie kyla? Kaip juos konstruktyviai valdyti? Kaip išmokti efektyviai spręsti konfliktines situacijas? Paskaitą skaitys Rasa Kuodyte-Kazieliene
Vasario 6 d., 18 val.
Baras „Misterija”

Naktinis pasivaikščiojimas po kitokį Antakalnį

Aplankysime legendomis apipintus apleistus pastatus bei kapines, kopsime į vaizdingas šio rajono kalvas. Iš Antakalnio grįšime į miesto centrą pro Vasaros psichiatrijos kliniką, buvusį „Dinamo“ stadioną ir Trijų kryžių paminklą.
Vasario 5 d., 19 val.
Rinktis Antakalnio gatvėje prie P. Vileišio stotelės

Andriaus Vaičiulio koncertas

Instrumentiniai kūriniai atliekami akustine gitara. Rock'o stiliaus vokalas. Pagaminta Lietuvoje transformuojant įvairius stilius galinčius sutarti su rock'u, atsižvelgiant į pasaulio muzikos paveldą. 
Vasario 8 d., 20 val.
Muzikos klubas „Artistai“

Filmas „Maža šalis“

Tęsiamas filmų ciklas „Ispaniškai“. Kviečiame žiūrėti režisierės Ana Díez filmą „Maža šalis“. Originalo kalba – ispanų, subtitrai anglų kalba.
Vasario 6 d., 17.30 val.
Kino teatras „Pasaka“

Nerijaus Ermino paroda

Parodoje pristatomi naujausi menininko kūriniai, per skirtingus objektus jautriai prabylantys apie kiekvienam būdingas egzistencines ir dvasines patirtis bei ieškojimus.
Iki vasario 23 d.
Galerija „Vartai“

Rytietiškų šokių ir magijos koncertas, ir nemokama rytietiško šokio pamoka 

Tai puiki proga sudalyvauti rytietiško šokio pamokoje bei išvysti renginio svečių studijos „Leila – dance“ koncertą ir iliuzionisto Jono Palionio pasirodymą.
Vasario 10 d., 14 val.
Grigiškių kultūros centras

Tęsiasi Japonijos kinų festivalis

Žiūrovai turės galimybę stebėti, kaip meilės formos, santykiai tarp vyro ir moters bei jaunystės įvaizdis kito bėgant laikui tam tikrų epochų ar reformų įtakoje Japonijoje. Dar galite spėti pažiūrėti: „Migloto vakaro moteris“, „Merginos iš Idzu“, „Zegen“. Filmų subtitrai lietuvių k.
Vasario 5, 6, 7 d., 18.30 val.
Forum Cinemas Vingis

Kaunas

Nemokami kino seansai moksleiviams

Bus rodomi filmai „Kukis grįžta“ (1-4 kl.), „Krokodilai“ (2-5 kl.), „Sebė“ (8-12 kl.).
Vasario 6, 7 ir 8 d., 11 ir 13 val.
M. Žilinsko dailės galerija

Stiklo papuošalų paroda „Angelų medžioklė“

Živilė Navikaitė stiklo kūriniuose naudoja sukepinimo ir moliravimo technologijas, vaizdinius, tekstų intarpus išpiešia adata, dekorui naudoja auksą ir platiną.
Vasario 6 d. – kovo 15 d., 
Galerija „Aukso pjūvis“

„Loesje“ kūrybinis seminaras

Turbūt teko atkreipti dėmesį ant įvairių Kauno vietų užklijuotus plakatus su sarkazmo nestokojančiais teiginiais. Seminaro metu „Loesje“ nariai atskleis savo veidus ir kartu su dalyviais generuos idėjas, kurios vėliau virs materialia išraiška – plakatais Kauno mieste.
Vasario 7 d., 18 val.
BO baras

Spektaklis „Tiltas“

Į Kauną atvyksta laiko patikrinta, istorijos įvykių nesuklastota ir pripažinta mėgėjų teatro trupė „VISAVI“ su spektakliu „Tiltas“, pastatytu pagal R. Bacho romaną „Tiltas per amžinybę“.
Vasario 9 d., 17 val.
Fluxus ministerija

VIENO LITO premijos įteikimo iškilmės

Kauno rašytojų bičiuliškos VIENO LITO premijos įteikimo iškilmės dalyvaus: poetas Gintaras Patackas, bardas Alfredas Kukaitis, aktorius Petras Venslovas. Vakarą ves rašytojai Violeta Šoblinskaitė-Aleksa ir Vidmantas Kiaušas-Elmiškis.
Vasario 11 d., 18 val.
Kauno menininkų namai

Klaipėda

Užgavėnių šventė

Vestuvininkų, čigonų, žydų ir ubagų linksmybės, velnių ir raganų baidynės, žirgų lenktynės, gervių peštynės, meškų maurojimas, blynų vartaliojimas, šiupinio maišymas.  Lašininiui užvertus kojas, Kanapinis skelbs žiemos pabaigą ir Morės mirtį.  
Vasario 10d., 14 val.
Teatro aikštė

MAX Coffee koncertas Valentino dienai

Ankstyviausias Valentino dienos koncertas Lietuvoje! 3 vyrai – Martynas Vitkus, Žygis One Mind bei Vytautas Kairys – dainuos visoms Klaipėdoms merginoms.
Vasario 9 d., 16 val.
Prekybos centras BIG

Konkursas „Užaugink verslo idėją“

Konkurso metu komandos spręs realias įmonių situacijas ir ieškos novatoriškų sprendimų, idėjų ir apčiuopiamų verslo galimybių. Po atrankinio turo geriausiai pasirodžiusios komandos rengs galimybių studiją, kuri bus pristatyta finaliniame etape. 
Vasario 9 ir 21 d. ir kovo 21 d., 16 val.
Klaipėdos Mokslo ir Technologijų parkas

Paroda „Mainai“

Tai puiki ekspozicija, įrodanti, jog Lietuvos Dailininkų Sąjungos Klaipėdos skyriaus dailininkai, pasitelkdami fantaziją, didelį norą kurti ir meilę mažajai plastikai, nuoširdžiai pristato savo kūrybą plačiajai visuomenei.
Iki vasario 21 d.
„Klaipėdos galerijos“ filialas mados ir grožio centre "Herkus"

Kiti miestai

Kėdainiuose vasaris – sveikatingumo mėnuo

Sveikatingumo ir grūdinimosi šventė „Kėdainiai 2013“, paskaitos-praktikumai „Regos sutrikimai ir jų profilaktika“, „Fizinio aktyvumo metodai ir būdai“, šiaurietiško ėjimo pamoka, popietė „Viskas, ką aš žinau apie meilę, yra tai, kad ji yra...“ ir dar daug visko... 
Iki vasario 28 d.
Įvairios Kėdainių miesto vietos

Mankštos senjorams Utenoje

Judėjimas, tai džiaugsmas! Mankštos vyksta 2 kartus per savaitę.
Iki kovo 30 d., 10 val.
Utenos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras

Paskaita „Natūralaus maitinimo įgūdžiai ir žindymo privalumai“ Panevėžyje

Panevėžyje visos mamytės kviečiamos į Nataljos Bartkevičienės paskaitą. „Tinkamas maitinimas – neabejotinai vienas svarbiausių veiksnių, lemiančių mažylio augimą, vystymąsi, sveikatą ir adaptaciją“, – įsitikinusi paskaitos lektorė.
Vasario 8 d., 13.30 val.
„Stimulus“ treniruočių studija

Užgavėnės Zarasuose: „Išeikim lengvai iš proto“

Kalnas blynų, šiupininė, karšta arbata, šaltas sniegas, vėjas ir pusnys – ar gi ne tobulas Užgavėnių vaizdelis? Be to jūsų laukia svečiai „Nalšia“, „Kupkėmis“, „Sadūnai“. Taip pat Lašininis ir geriausias jo draugas Kanapinis.
Vasario 9 d., 11 val.
Salako kultūros centras

Užgavėnės Trakuose

Kad visi sėkmingai, sočiai ir linksmai pasitiktumėme pavasarį, privalu įsikūnyti  į Užgavėnių personažus, prisikepti riebių blynų bei sudalyvauti sportinėse varžytuvėse.
Vasario 10 d., 13 val.
Trakų Rotušės aikštė

Marijampolės moksleiviams projektas „Atrask save: tiesiausias kelias svajonės link“

Jūsų laukia nemokamos paskaitos apie karjeros planavimą, savęs pažinimą bei sėkmingą savo tikslo siekimą.
Vasario 5 d., 15 val.
Europe Royale Marijampolė

Dokumentinis filmas Šilutėje

Filmo „Tylioji Lietuvos revoliucija“ režisierius – Karolis Jankus. Filmą pristatys režisieriaus tėvas, profesorius Linas Julijonas Jankus.
Vasario 7 d., 17.30 val.
Šilutės kultūros ir pramogų centras

Daugiau informacijos apie šiuos ir kitus nemokamus renginius visoje Lietuvoje rasite www.nemokamirenginiai.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius