Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Smagus savaitgalis pievų apsuptyje

Vienas gražiausių vasaros atributų – pražydusios, kvepiančios pievos. Su aukšta žole ir daliomis lauko gėlėmis. Pasidžiaugti pievų ir gamtos artumu šį savaitgalį kviečia festivalio „Pievos 09“ organizatoriai.
Pieva.
Pieva. / M.Vidzbelio/Scanpix nuotr.
Temos: 1 Širvintos

Širvintos upės slėnyje birželio 20 d., šeštadienį, vyks visai kitoks nei įprasta festivalis po atviru dangumi. Organizatoriai žada, kad „Pievose“ sau artimą dalelę atras kiekvienas, o magiška Paširvinčio kaimo gamta užburs visus. Čia linksmybės vyks visą dieną, šokėjai kojas mankštins diskotekoje, o stipriausi rungtyniaus linksmose sumo varžybose. Po atviru dangumi galėsite išvysti žinomus ir kovojančius dėl pripažinimo atlikėjus, skambės įvairių stilių gyva ir elektroninė muzika.

„Pievų“ svečiai galės sportuoti, kurti, pramogauti, dalyvauti įvairiose atrakcijose, klausytis muzikos arba tiesiog voliotis pievose užmiršę viską pasaulyje. 20 hektarų slėnyje be pievų dar yra šimtametis Paširvinčio parkas, senoviniai svirnai ir buvusi dvaro sodyba. Organizatoriai tvirtina, kad šalia esančioje Širvintoje bus labai smagu maudytis bei žvejoti.

Kaip nuvykti

„Pievas“ rasite Paširvinčio kaime šalia Vindeikių.1 kelias: Iš Vilniaus A2 greitkeliu iki posūkio į Musninkus, tada link jų. 2 kelias: Iš Vilniaus taip pat galima pasukti link Kernavės ir pabuvus ant piliakalnių vėl greitai privažiuoti Musninkus, o po to ir „Pievas“. 3 kelias: Važiuojantiems iš Kauno reiktų pasirinkti greitkelį A1 ir pasukti ties Vieviu link Kernavės. Na, o po to viskas tas pats: nuo Musninkų dar 4 km Liukonių kryptimi iki posūkio į Vindeikius, tada sekite nuorodas.

Taip pat  „Pievas“ galite pasiekti autobusu iš Vilniaus „Vilnius – Kernavė – Širvintos“, kuris išvyksta iš Vilniaus autobusų stoties.

Draugiškas mokestis už atvykimą į „Pievas“ – 15 Lt. Daugiau informacijos rasite čia.

Renginio programa:
12 val. Atvykimas
13 val. Maudynės upėje (nuplauti kelionės dulkes)
14 val.Turistinė trasa
14.30 val. Žygis (Iš Musninkų į „Pievas“)
15 val. Pietūs
16 val. Futbolas
17 val. Perkusija
18 val. Aukcionas
20 val. Koncertas: Justas ir Aurimas, Linas Adomaitis, Andrius Murencevas 
Paco, Marijus Adomaitis – Basanov, Kondensuotas pienas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius